Αγαπητοί αδελφοί ΑΧΕΠΑ,

Επειδή ο Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι οι μήνες που μας επιβαρύνουν περισσότερο παρά ποτέ με τις εορταστικές υποχρεώσεις τους, σας στέλνω τον κατάλογο των εκδηλώσεων του τμήματός μας, σε περίπτωση που θα θέλατε να προγραμματίσετε εγκαίρως να παρευρεθείτε σε κάποια από αυτές. Για εμάς θα είναι μεγάλη χαρά!

Στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 19.00, Κέκροπος 10, στην Πλάκα

Η Αρχαιολόγος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αθηνών κα Τατιάνα Πούλου, θα μας μιλήσει με θέμα «Ο ρόλος του Giovani Battista Luisieri στην εποχή του λόρδου Ελγυν και στην αποκοπή των μαρμάρων της Ακρόπολις».

Το Σωματείο « ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ- Θυγατέρες της Πηνελόπης, θερμά ευχαριστεί τον Σύλλογο Αθηναίων και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κον Λευτέρη Σκιαδά για την συνεργασία που μας παρέχει και τον χώρο της εκδήλωσης αυτής.

Η Είσοδος είναι ελεύθερη. Θα ακολουθήσει ένα κρασί!!

Η κα Τατιάνα Πούλου έχει σπουδάσει στο Λονδίνο και η Αγγλική Αρχαιολογική Εταιρία της παρείχε την είσοδο στην οικογένεια Ελγυν, όπου συνέλεξε μοναδικές, σημαντικές και ανέκδοτες πληροφορίες. Μια ομιλία εξαιρετική και πρωτάκουστη!

Στις 2,3,4, Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας στο Shopping Center, στο Φάρο Παλαιού Ψυχικού.

Στις 17 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο μας Δείπνο στην Αθηναίική Λέσχη Πανεπιστημίου 11 και Αμερικής), όπου θα τιμήσουμε τους χορηγούς μας, και θα απολαύσουμε με την απαλή μουσική και τα τραγούδια της Μίλλυ με την κιθάρα της και του Luigι με το synthesizer του.

Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 35 ευρώ. Φροντίστε για τους φίλους σας και το τραπέζι σας εγκαίρως.

Σας περιμένουμε με χαρά σε κάποια από αυτές τις εκδηλώσεις μας.

Με Αδελφικούς χαιρετισμούς,

Λιάνα Καλλιέρου, Πρόεδρος