Στο νέο του σπίτι στην αγορά Αργοστολίου και συγκεκριμένα Αντώνη Τρίτση 52 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Φιλανθρωπικό και Πολιτιστικό Σωματείο “Λυσίππη” AHEPA HELLAS σήμερα το βράδυ εγκαινιάζοντας και επίσημα πια το γραφείο του Σωματείου.

Η Πρόεδρος του Σωματείου, Ειρήνη Στεφάτου έλαμπε από ικανοποίηση και  ευτυχία ενώ ο χώρος που παραχώρησε ο Δήμος Κεφαλονιάς μετά από την συμβολή του Προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου Λούκας Νιφοράτος και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο που θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά αλλά και καλορίζικο το νέο ορμητήριο του Φιλανθρωπικού Σωματείου στην κα Στεφάτου.

Στη  πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ευρώπη Μοσχονά, μέλη και φίλοι του Σωματείου.

Την υπέροχη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας π. Ιωάννης Μεσολωράς τονίζοντας στον χαιρετισμό του το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε στον συνάνθρωπό μας και εξήρε το πολύ σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου. Αμέσως μετά την κοπή της πίτας τα μέλη του Σωματείου “Λυσίππη” πρόσφεραν στον κόσμο νόστιμα μεζεδάκια, η βραδιά έκλεισε με την Χορωδία Λειβαθούς όπου με μαέστρο τον Βασίλη Καλογηρά αφιέρωσαν σε όλους τους παρευρισκομένους καντάδες. Το φλουρί της βασιλόπιτας αντιστοιχεί σε ένα συμβολικό δώρο.