Αγαπητά μέλη, αδελφές και αδελφούς,

Τα Χριστούγεννα σκεπτόμαστε περισσότερο τούς συνανθρώπους μας και υλοποιούμε δράσεις με όλη μας την δύναμη.

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σας σε τρεις (3) τέτοιες περιπτώσεις και να ζητήσω την ενεργή ανταπόκρισή σας με το να βοηθήσετε να γίνουν πραγματικότητα αυτά που προσδοκούν οι Αδελφές μας.

1. Pinelopian Day Care Center-DOP KARYATIDES CHAPTER.

Όλοι μας γνωρίζουμε για το Day Care Center, αλλά ίσως δεν έχουμε βοηθήσει οσο θα έπρεπε. Η Περιφέρεια αποστέλει τρόφιμα, μέσω της οργάνωσης ΑΠΟΣΤΟΛΗ – αλλα χρειάζεται και διαφορετική βοήθεια.
Σας παρακαλώ, να έλθετε σε επαφή με την Αδελφή Νίνα Χήρα, Πρόεδρο του Τμήματος, στο ninachiras@yahoo.gr η οποία θα σας ενημερώσει καλύτερα για τις ανάγκες του Pinelopian Day Care Center.

2. Γενικό Κρατικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – DOP ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

Το Τμήμα προσπαθεί να καλύψει μερικές απο τις ανάγκες της κλινικής νεογνών η οπoία έχει σημαντικές ελλείψεις. Ηδη έχει αρχίσει ενας έρανος και θα πραγματοποιηθεί μια φιλανθρωπική εκδήλωση σε λίγες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη. Η Περιφέρεια έχει βοηθήσει το Τμήμα χρησιμοποιόντας το ΑΦΜ για την εκδήλωση και μέλη της έχουν συμμετάσχει στον έρανο. Επίσης εχει κανονίσει να σταλούν τρόφιμα για τις φιλανθρωπικές ανάγκες του Τμήματος. Θα σας παρακαλούσα να έλθετε σε επαφή με την Αδελφή Σταυρούλα Μπιτσίου, Πρόεδρο του Τμήματος, για περισσότερες λεπτομέρειες. Το κινητό τηλέφωνο της ειναι 694438804 και το email της s.mpitsiou@yahoo.gr.

3. Old People Facility, Κεντρο Γυναικειας Επιχειρηματικοτητας, DOP ΤΜΗΜΑ THALIA, NIKAIA, LARISSA.

H Πρόεδρος του Τμήματος, Αδελφή Δρ. Θεοδώρα Καλλά, εχει ήδη ενημερώσει τον Υπατο Πρόεδρο της ΑΗΕΡΑ, Αδελφο Αντώνη Κουζούνη για το project οταν ηταν στη Λάρισα στις 11 Νοεμβριου. Μιλώντας στην φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στη Λάρισα, ο Αδελφός Κουζούνης ετόνισε την ανάγκη να συνεργάζονται τα ανδρικά τμήματα της ΑΗΕΡΑ με τα γυναικεία τμήματα των Θυγατέρων της Πηνελόπης. ‘Είμαστε μια Οικογένεια’ είπε.
Να λοιπόν μια ευκαιρία να βάλουμε σε εφαρμογή αυτο που είπε ο Αδελφός Κουζούνης. Καλό θα ήταν να έλθετε σε επαφή με την Αδελφή Καλλά, η οποία θα σας δώσει λεπτομέρειες γι’ αυτό το πολυ εντυπωσιακό project, κατι που χρειάζεται ο Δήμος Κιλελέρ. Το κινητό της τηλέφωνο ειναι 6944835670. Το email της είναι theokalla@ymail.com.

Αδελφοί και Αδελφές, είμαι βέβαιος οτι και εσείς έχετε δραστηριότητες που θα έπρεπε να βοηθήθουν τα άλλα Τμήματα. Ενημερώστε με γι’ αυτά και θα δω τι θα μπορέσω να κάνω, Εν τω μεταξύ, σας παρακαλώ, βοηθήστε τα Τμήματα για τα προαναφερθέντα projects.

Σάς ευχαριστώ. Σάς εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ένα Ευτυχισμένο Νέο Έτος 2014.

Αδελφικά,
Νίκος Παπαδόπουλος