Βάρη, 18 Ιανουαρίου 2020

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου, με τίτλο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ του Δρα Μάριου Μπέγζου, Κοσμήτορα (2011-2015)της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλους του Τμήματος HJ-17 Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, υπό την σκέπη των εκδόσεων ΑΡΜΟΣ και υπό την αιγίδα του HJ-17.

Την εκδήλωση αυτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Γιώργος Χωριάτης, συνοδευόμενος από τον Ύπατο Κυβερνήτη του Τέξας Χρήστο Κάιτσον και τον Αντικυβερνήτη της AHEPA HELLAS και μέλους του HJ-17 Κώστα Βαρσάμη.

Το βιβλίο παρουσίασαν οι: Ζωή Κωνσταντοπούλου, τ. Πρόεδρος Βουλής των Ελλήνων & Επικεφαλής της “Πλεύσης Ελευθερίας”, Χ. Βέντης, επίκουρος καθηγητής Φιλοσοφίας της Θρησκείας του ΕΚΠΑ, Κίρκη Κεφαλέα, καθηγήτρια Συγκριτικής Λογοτεχνίας & Αναπλ. Πρόεδρος Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας & Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ.

Χαιρετισμοί έγιναν από τον Ύπατο Πρόεδρο AHEPA Γιώργο Χωριάτη, τον Πρόεδρο HJ-17 Γιώργο Πολυχρόνη και τον εκδότη Γ. Χατζηιακώβου.

Συντονιστής της βραδιάς ήταν ο Κ. Κωνσταντόπουλος, σκηνοθέτης και ηθοποιός.

Τίμησαν με την παρουσία τους οι: Μ. Μπόλαρης, τ. Υφυπουργός Θρησκευμάτων, Ν. Γεωργοπούλου – Λιαντίνη, ομότιμη καθηγήτρια & τ. Πρόεδρος Τμ. Κοιν. Θεολογίας & Θρησκειολογίας του ΕΚΠΑ, Ε. Περσελής, ομότιμος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Σ. Γιαγκάζογλου, επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ, Δρ Αριστομένης Ματσάγγας ψυχίατρος – πρωτοπρεσβύτερος, Αξιωματούχοι και μέλη του HJ-17, o Πρόεδρος HJ-40 Π. Ριζόπουλος και Ταμίας D-25.
και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων.

Ακολούθησε υπογραφή βιβλίων από τον Συγγραφέα.

Για επικοινωνία: 6972918635, e – mail: gewpol@gmail.com