Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Επίκαιρη και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη περιοχή μας ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της τελετής της κοπής πίτας του Τμήματος (Chapter) HJ-34 Corcyra.
Ο γνωστός συγγραφέας και αναλυτής γεωστρατηγικών θεμάτων Σάββας Καλεντερίδης είναι προσκεκλημένος του τοπικού τμήματος της AHEPA, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 στις 19:30, στην Αναγνωστική Εταιρία Κέρκυρας, όπου θα αναλύσει και θα παρουσιάσει το επίκαιρο θέμα «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη Ελληνική επικράτεια και η στρατηγική σημασία της Κέρκυρας και των Διαποντίων Νήσων στο καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας – Αλβανίας».
Ο Σάββας Καλεντερίδης συμμετέχει για πρώτη φορά σε εκδήλωση της AHEPA στην Κέρκυρα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία όπου υπάρχουν διαρκείς εντάσεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και προσπάθειες αλλαγής ή επανακαθορισμού των εθνικών συνόρων. Θεωρούμε ότι η θεματολογία της ομιλίας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, επιπροσθέτως του κύρους του συγγραφέα, καθώς και της γνώσης επί εθνικών θεμάτων που κατ’ επανάληψη έχει αναλύσει ο ομιλητής σε αντίστοιχες εκδηλώσεις.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Chapter HJ-34 Corcyra στο Εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρίας Κέρκυρας.
Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και η ώρα προσέλευσης είναι δυνατή μετά τις 19.00.