Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το θάνατο του δημοφιλούς συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο θέατρο του Μον Ρεπό, το εκπληκτικό έργο του «Το χαμόγελο της Τζοκόντας».

Το Τμήμα AHEPA HJ – 34 “Corcyra” συνεργάζεται ξανά με το Ωδείο Κέρκυρας, ένα ιστορικό ίδρυμα του νησιού της Κέρκυρας. Το έργο «Το χαμόγελο της Τζοκόντας» είναι το πρώτο έργο Έλληνα συνθέτη που ηχογραφήθηκε σε στούντιο στη Νέα Υόρκη. Η ατμοσφαιρικότητά του σε συνδυασμό με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Μον Ρεπό εγγυώνται μια βραδιά μοναδική.

Την παράσταση θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κέρκυρας κ. Κίμωνας Χυτήρης, με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου. Ανάμεσα στους σχεδόν 40 μουσικούς της ορχήστρας θα είναι ο Κερκυραίος και επί σειρά ετών συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι κ. Σωκράτης Άνθης. Η ερμηνεύτρια κ. Μαρία Φαραντούρη θα συνοδεύεται από τον εξαιρετικό πιανίστα κ. Τάκη Φαραζή.

Η προπώληση των εισιτηρίων κόστους 15 ευρώ, αρχίζει την Τρίτη 16 Ιουλίου, με σημεία πώλησης τα εξής «Corfuland» Αλ. Κοέν 2, «Speedex» Κουλίνες, «Κορνίζα» Πλατεία Γιωργάκη, Ωδείο Κέρκυρας Καλοσγούρου 8.

Για τηλεφωνική πώληση καλέστε στο 6945233199 (κ. Νικόλαος Μάζης Ταμίας Τμήματος) και εναλλακτικά στο e – mail:ahepahj34@gmail.com. Η εκδήλωση τελείται στα πλαίσια του 9ου Seven Festival