Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης στην εκδήλωση του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού!

Την Κέρκυρα θα επισκεφτεί το ερχόμενο Σάββατο 15/02/2020, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Τμήματος AHEPA HJ – 34 Corcyra και της Εύξεινου Λέσχης Ποντίων Κέρκυρας.

Η εκδήλωση με θέμα «Η Γενοκτονία των Ποντίων» και με επίσημο ομιλητή τον δημοσιογράφο κ. Νίκο Ασλανίδη είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 100 χρόνων από το μαρτυρικό αυτό ιστορικό γεγονός. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.30 στην Ιόνιο Ακαδημία. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστούν πραγματικές μαρτυρίες και ιστορικά ντοκουμέντα, καθώς και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του κ. Νίκου Ασλανίδη με τίτλο «Η μπάντα», μέσω του οποίου γνωστοποιούνται άγνωστες πτυχές της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η υψίφωνος κ. Έλλη Καρύδη η οποία συνοδευόμενη στο πιάνο από το μέλος του Τμήματος της AHEPA κ. Σπύρο Ρουβά θα αποδώσει σπάνια τραγούδια Ποντίων συνθετών.

Είσοδος Ελεύθερη!