Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Εορταστική Συναυλία του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο»

Συνεχίζοντας τη κοινή τους δράση οι δύο φορείς συνδιοργανώνουν Εορταστική Συναυλία την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.

Είναι η πρώτη φορά που μαζί με τα μουσικά σύνολα των μαθητών και καθηγητών του Ωδείου Κερκύρας θα συμμετάσχει και η αντρική χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου των εργαζομένων του ΟΤΕ Κέρκυρας.

Η εκδήλωση τυγχάνει της υποστήριξης σημαντικών φορέων της Κέρκυρας του Δικηγορικού Συλλόγου, του Ιατρικού Συλλόγου και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, καθώς και του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Στόχος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος HJ-34 Corcyra AHEPA είναι να ξεπεράσουν τη περσινή ποσότητα τροφίμων που συγκέντρωσαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο του.

Στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου από τις 19.00 θα υπάρχουν μέλη των συμμετεχόντων, ώστε να συγκεντρώνονται τα τρόφιμα που θα φέρνουν όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση στην οποία θα ακουστούν πολύ γνωστές και αγαπητές μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας κ. Κίμωνας Χυτήρης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας

Δημητρόπουλος Νίκος                                Κορωνάκης Αριστόβουλος