ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Πειρατεία» στη Γαρίτσα!!!
Δράστες οι AHEPA Κέρκυρας και τα παιδιά από το Σπίτι Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Μια διαφορετική «Πειρατεία» με κέφι, χαμόγελα και παιχνίδι με πρωταγωνιστές τα παιδιά από το Σπίτι Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και το Τμήμα AHEPA HJ-34 Corkyra έλαβε χώρα στο κόλπο της Γαρίτσας.

Στο γνωστό «Πειρατικό» καράβι Black Rose που δραστηριοποιείται στο νησί μας, οι μικροί Κούρσαροι πήραν τα σπαθιά τους και ντυμένοι πειρατές πέρασαν ξένοιαστες και χαρούμενες στιγμές, δύο ώρες συναρπαστικής περιπέτειας.

Η «Πειρατεία» αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας της AHEPA και της Διευθύντριας του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας και στοχεύει στην προσφορά των παιδιών ευχάριστων, διασκεδαστικών και ψυχαγωγικών εμπειριών.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος AHEPA, ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του Vidos Travel κ. Κώστα Γιούργα για τη βοήθεια του στην υλοποίηση της δράσης, καθώς και το πλήρωμα του Black Rose για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να επαναλάβουμε τη δράση αυτή και να αποθανατίσουμε τα ίδια και ακόμη περισσότερα φωτεινά χαμόγελα!

Το πλήρες Δελτίο Τύπου μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.