Πρόεδρος: Πέλα Βωβού-Παναρέτου

News

Κοπή Βασιλόπιτας από AHEPA Ξάνθης και Θυγατέρες της Πηνελόπης

vasilopita-ahepa-xanthis

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας 2018 από τους AHEPA Ξάνθης. Σε ευχάριστο κλίμα και πολύ συγκίνηση βραβεύτηκαν η Αρμενική κοινότητα, η κ. Πέπη Στάντζιου και οι καθηγητές Σταύρος Λίτσας, Φώτης Λίτσας και Ζήσης Μπρούμπης, για την προσφορά τους στην κοινωνία της Ξάνθης.

Το παρόν έδωσαν ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη, ο αντιπεριφεριάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, ο πρόεδρος του Επιμελειτηρίου Ξάνθης Στυλιανός Μωραίτης, τα τμήματα AHEPA Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής και Θάσου, μέλη και φίλοι.

Ο Πρόεδρος AHEPA νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί για την παρουσία των μελών, φίλων και επίσημων καλεσμένων, καθώς επίσης το inmagazine και το Xanthi channel.

Πηγή: https://www.inmagazine.biz

——————————————————-

Η AHEPA HELLAS Protagoras Chapter HJ-19  και DOP Arsinoe  Ξάνθης  σας προσκαλούν σε εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 20:30

IMG_4943

———————————————

Την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων επέλεξαν οι “Θυγατέρες της Πηνελόπης” ‘ΑΡΣΙΝΟΗ’ Ξάνθης για να εκφράσουν την αγάπη τους για την παγκόσμια οργάνωση “Daughters of Penelope” της οικογένειας ΑΧΕΠΑ.
Με μεγάλη επιτυχία και σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, με μέλη και φίλους της οργάνωσης, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος, Περιφέρεια 25, κ. Διονύσιος Βωβος, η Συντονιστρια των Θυγατέρων της Πηνελόπης Ελλάδος, Περιφέρεια 25, κ.Μαρία Σοφιανού, ο Αντιπρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Κομοτηνής “ΟΡΦΕΑΣ” κ. Ιωάννης Τσαμπαζης και μέλη των Θυγατέρων της Πηνελόπης Κομοτηνής “Νηρηίδες”.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η κ. Μαρία Τσιακιρογλου, μέλος του τμήματος ΑΡΣΙΝΟΗ και το δώρο ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής τον οποίο φιλοτέχνησε και πρόσφερε με πολλή αγάπη η κ. Φιφη Χατζηστοικου, μέλος του τμήματος ΑΡΣΙΝΟΗ Ξάνθης.

arsinoe1

arsinoe2

arsinoe3