Την Τετάρτη 7 Μαρτίου στο επιμελητήριο Δράμας και ώρα 19:00 εκδήλωση με θέμα : “Εφιάλτες και ήρωες της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας”

IMG_5448

————————————————————————

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου η ημερίδα προληπτικής καρδιολογίας που διοργάνωσε το τμήμα AHEPA Δράμας. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Πατακάκη, του Δημάρχου Χριστόδουλου Μαμσάκου, του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Γεωργίου Γεωργιάδη και πλήθους κόσμου, οι ομιλητές ιατροί ενημέρωσαν το κοινό για τη μεγάλη σημασία της πρόληψης στην καλή υγεία της καρδιάς αλλά και για τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης των καρδιοπαθειών. Στο τέλος της εκδήλωσης, το τμήμα της Δράμας δώρισε στο Δήμο έναν υπερσύγχρονο αυτόματο καρδιακό απινιδωτή για τις ανάγκες της πόλης. Τη συσκευή παρέλαβαν ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα προστασίας και προαγωγής της δημόσιας υγείας ιατρός Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης. Και οι δύο ευχαρίστησαν θερμά τους AHEPANS της Δράμας για την πράξη ενώ ο Δήμαρχος (και ο ίδιος μέλος της Οργάνωσης) δεσμεύτηκε για την τοποθέτηση του απινιδωτή στο νέο πολιτιστικό κέντρο (πρώην Δημαρχείο) προκειμένου να είναι άμεσα προσβάσιμος σε περίπτωση ανάγκης στη περιοχή της κεντρικής πλατείας της πόλης.


Οι αδελφοί μας προμηθεύτηκαν τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, τα οποία διένειμαν την Παραμονή των Χριστουγέννων σε 25 δοκιμαζόμενες οικογένειες.

trofima


VIDEO- AHEPA DRAMA 50 food packages delivered