Πολυμελής αντιπροσωπεία του τμήματος HJ-10 «Πέρικλης», εκπροσωπώντας και τον Κυβερνήτη της AHEPA District 25 Νίκο Δημητρόπουλο, παρέστη στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο προς τιμή της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού στην Αθηναϊκή Λέσχη στις 23 Ιουλίου. 40 κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ελληνικής καταγωγής από 20 χώρες έδωσαν το παρών μεταφέροντας το σφριγηλό πνεύμα του ομογενειακού Ελληνισμού.
Είχανε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων:
– Να βραβεύσουν τον Λεωνίδα Ραπτάκη, μέλος της πολιτειακής γερουσίας του Ρόουντ Άιλαντ και πρόεδρο του ΠΑ.Δ.Ε.Ε για την πολύτιμη προσφορά του
– Να συνομιλήσουν επί μακρόν με τον Σταύρο Άνθονι, Αντικυβερνήτη της Νεβάδα, κυπριακής καταγωγής, όπου μοιράστηκαν το ίδιο όραμα για το μέλλον της Κύπρου: Απελευθέρωση. Η μόνη λύση!
Ενωμένοι οι Έλληνες καταφέρνουμε τα πάντα!

