Ορκίστηκαν οι νέοι αξιωματούχοι του Τμήματος 10 «Περικλής» Χολαργός (HJ-10“Pericles) της AHEPA District 25 – HELLAS στη συνεδρίαση της Ολομελείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, όπως αυτοί είχαν εκλεγεί παμψηφείστη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Τμήματος HJ-01 Αθηνών στο Κολωνάκι την Τρίτη 23 Απριλίου 2024.
Της εκλογικής διαδικασίας προΐστατο ως πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο Νίκος Παπαδόπουλος (PDG, PSG) πρώην Κυβερνήτης και Ύπατος Κυβερνήτης της Οργάνωσης, ενώ τον Χρήστο Καραπιπέρη, Κυβερνήτη της AHEPA – Περιφέρεια 25 Ελλάδος εκπροσώπησε ο Κώστας Βαρσάμης (PDG) πρώην Κυβερνήτης της Περιφέρειας Ελλάδος 2020-23.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής εξελέγη ο Δρ. Ιωάννης Παπαγιάννης, επιφανής νομικός στη Βέροια, στη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο.

Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) ψήφισαν 22 ταμειακώς ενήμεροι αδελφοί του Τμήματος οι οποίοι ομοφώνως εξέλεξαν:

Πρόεδρος: Κατηφόρης Χρίστος, οικονομολόγος D-25 VP of Education
Αντιπρόεδρος: Τασιός Πέτρος, ναυτασφαλιστής-διεθνολόγος
Γραμματέας: Μανώλης Μελέτης, πιστοποιημένος εκτιμητής
Ταμίας: Δενδρινός Γιώργος, τραπεζικό στέλεχος
Τελετάρχης-Warden: Ποθητός Μιχάλης, Αντιπλοίαρχος ΠΝ

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. ο πρόεδρος Βαρδής Γωνιωτάκης-Κορδεράς ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την υπέροχη συνεργασία κατά τη θητεία του και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., του ευχήθηκε καλή επιτυχία! Ο νέος πρόεδρος Χρίστος Κατηφόρης ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και ζήτησε τη στήριξη του απερχόμενου Δ.Σ. και όλων ανεξαιρέτως των μελών του Τμήματος ώστε να πολλαπλασιαστεί το έργο και οι δράσεις του Τμήματος πάνω στους πυλώνες και τις αξίες της AHEPA.