Έγκαιρα παρέδωσε το Τμήμα AHEPA Hj-04 “SOLON” Χαλανδρίου αργά το απόγευμα την 25η Απριλίου στους υπεύθυνους του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας τη δεύτερη για το 2024 δωρεά τους σε Λαμπάδες και Γλυκά καλύπτοντας όλα τα φιλοξενούμενα παιδιά μέχρι και έκτη δημοτικού στο σύνολο τους.

Ο Δ/ντης Φιλανθρωπίας του Τμήματος AHEPA Hj-04 “SOLON” Χαλάνδρι κ. Τσόνης Γεώργιος μαζί με την σύζυγο του κα Βασιλακοπούλου Αθηνά CEO της Athenav Bridal (athenav.gr) κάλυψαν με εξαιρετικής ποιότητας από φυσικό κερί λαμπάδες προσωποποιημένες ονομαστικά για κάθε παιδί. Ένα συμβολικό τρόπο να νοιώσουν τα παιδί ότι το τμήμα Δεν θα αποχωρήσει από δίπλα τους.

Η εταιρεία SlimBites (slimbites.gr) που υποστηρίζει σταθερά την επιτροπή Φιλανθρωπίας του τμήματος προσέφερε τα γλυκά επίσης για κάθε παιδί σε όμορφες ατομικές συσκευασίες εντελώς δωρεάν με το πρώτο κάλεσμα του Director Charity George Tsonis.

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Δήμας και το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστούν ιδιαίτερα για την αγάπη και την κοινωνική ευαισθησία που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, Αθόρυβα, Ποιοτικά και με Συνέπεια επιτρέποντας το ποσό που είχε μαζευτεί για την συγκεκριμένη δράση να χρησιμοποιηθεί στην επόμενη ενέργεια τους.

Για την γιορτή του Πάσχα η διοίκηση του τμήματος εύχεται σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στα μέλη της AHEPA Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με πολύ Αγάπη !

Φωτογραφίες δεν ελήφθησαν γιατί η ενέργεια εκτελέστηκε αργά το απόγευμα μετά την εργασία των στελεχών της διοίκησης του τμήματος και διακριτικά μακρυά από το βλέμμα των παιδιών.