Με την μεγάλη πλειοψηφία των μελών του Τμήματος AHEPA Hj-04 “Solon”, πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας στην Βάση Εφοδιασμού του Πολεμικού Ναυτικού Π.Ο.Ν στον χώρο της Λαγουδέρας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.

Το τυχερό νόμισμα κέρδισε επάξια ο Ταμίας κ. Ανγκελής Νικόλαος με τις ευχές όλων για μια Καλή & Επιτυχημένη χρονιά. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο χώρο συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο προχώρησε στον προγραμματισμό του Τριμήνου.

Πρωταγωνιστές των επόμενων κινήσεων για όφελος του Πολεμικού Ναυτικού θα είναι τα μέλη του Δ.Σ κ. Μιχάλης Γαλιατσάτος, κ. Χρήστος Φασλής (Past President/Legal Advisor) και ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Δήμας με την στενή συνεργασία της Επιτροπής Ναυτιλίας του Δ/ντη κ. Λευτέρη Χρυσοφάκη μαζί με τα μέλη της επιτροπής, κ. Αχιλλέα Φουστανέλη, κ. Ιωάννης Σπαγαδώρος, κ. Αλέξιο Σιβρικώζη και Captain Δ. Ζαφειρούδης.

Άμεσα θα ξεκινήσει η Επιτροπή Αθλητισμού με Δ/ντη τον κ. Ανδρέα Γαρύφαλλου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Δήμα και τον Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Στασινόπουλο για δράση υπέρ του Κλάδου Άθλησης Tang Soo Do – Fighting Rules υπό τον Πρόεδρό κ. Χριστόφορο Χριστοδούλου .

Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά στα Μέλη και τις Οικογένειές μας!