Στη δωρεά μεγάλης ποσότητας τροφίμων προχώρησε το Τμήμα AHEPA HJ-13 “Argonauts” προς το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.
Πιο συγκεκριμένα, την Μ.Πέμπτη 13/4/2023, το Τμήμα HJ-13 “Argonauts” προσέφερε στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες μεγάλη ποσότητα κρέατος, τυριού και αρτοποιημάτων, στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής τους στη κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να συνδράμουν στην αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που επιτελεί αλλά και ως αναγνώριση της πολύτιμης συμβολής του στην κοινωνία του Βόλου.

Τα τρόφιμα παρέδωσαν στον Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Μπακαλιάνο Αθανάσιο, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ-13 “Argonauts” κ. Λάμπρος Βελούδος, συνοδευόμενος από μέλη του Τμήματος, θέλοντας εκτός των άλλων να τιμήσουν τη μνήμη των εκλιπόντων αδελφών τους, Οντόπουλο Νικόλαο, Κωνσταντάκο Ευάγγελο και Χρηστάκη Γεώργιο.
Κατά την παραλαβή τους, ο κ. Μπακαλιάνος Αθανάσιος ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ για την προσφορά της μεγάλης ποσότητας τροφίμων αναγνωρίζοντας ότι το Τμήμα AHEPA HJ-13 “Argonauts” Βόλου βρίσκεται σταθερά πολλά χρόνια στο πλευρό του ιδρύματος .

Από τη πλευρά του, ο κ.Βελούδος υπογράμμισε ότι το Τμήμα AHEPA HJ-13 “Argonauts” όπως πάντα, στέκεται αρωγός στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες που με το έργο του συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία. Ευχαρίστησε δε, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Δ. Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνο Τράγαλο και τα μέλη αυτής που ανέλαβαν τη μεταφορά των τροφίμων.