Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 αντιπροσωπεία του Τμήματος AHEPA Hj-33 “Rhodes” Ρόδου πραγματοποίησε επίσκεψη στο 95 ΤΥΕΘ, κατόπιν έκδοσης της διαταγής αποδοχής δωρεάς των δώδεκα (12) νοσοκομειακών κλινών που αγοράστηκαν με τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 στο Baia Seaside Beach Bar Restaurant.

Τα μέλη του Τμήματος AHEPA HJ-33 Ρόδου υποδέχθηκαν στο 95 ΤΥΕΘ, ο κ. Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Δημήτριος Βακεντής, ο κ. Υποδιοικητής της 95 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Μιχαήλ Ρούσσινος και ο κ. Διοικητής του 95 ΤΥΕΘ Αρχίατρος  Νικόλαος Νάσης. Ακολούθησε ξενάγηση στους ανακαινισμένους με μέριμνα της 95 ΑΔΤΕ χώρους του 95 ΤΥΕΘ, όπου και διαπιστώθηκε ότι οι δώδεκα (12) νοσοκομειακές κλίνες έχουν ήδη τοποθετηθεί στους θαλάμους νοσηλείας και παραδοθεί προς χρήση, προς όφελος των υπηρετούντων στην 95 ΑΔΤΕ.

Η μεταφορά των δώδεκα (12) νοσοκομειακών κλινών από την Αττική στο 95 ΤΥΕΘ στις 4 Οκτωβρίου 2022 είχε πραγματοποιηθεί αφιλοκερδώς με μέριμνα της εταιρείας «ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ».

Συγχαρητήρια στον κ. Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγο Δημήτριο Βακεντή και στον κ. Διοικητή του 95 ΤΥΕΘ Αρχίατρο Νικόλαο Νάση για την προσπάθεια διαρκούς βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Στρατιωτικού μας Νοσοκομείου.

Θερμές ευχαριστίες στην ροδιακή κοινωνία για την στήριξη αυτής της δράσης μας που οδήγησε στην έμπρακτη στήριξη της 95 ΑΔΤΕ με την υλοποίηση της δωρεάς των δώδεκα (12) νοσοκομειακών κλινών στο 95 ΤΥΕΘ.