Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα AHEPA Hj-38 “Phalereus” Παλαιού Φαλήρου, το Τμήμα AHEPA Hj-9 “Themistocles” Πειραιά και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφέρειας AHEPA HELLAS και με την συνεργασία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρώην Υπουργός και Βουλευτής Νότιου Τομέα κ. Χάρης Θεοχάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας AHEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας της ΠΕριφέρειας AHEPA HELLAS κ. Ανάργυρος Τσουνάκης, ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Hj-9 “Themistocles” Πειραιά κ. Κυριάκος Σπανόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος AHEPA Hj-38 “Phalereus” Παλαιού Φαλήρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλίδης.

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στις 29 και 30 Νοεμβρίου (9.00 -17:00) από την κινητή μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Πλατεία Φλοίσβου, με δωρεάν εξέταση για κάθε γυναίκα που το επιθυμεί.Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης την κάθε κυρία περιμένει μία σειρά περιποίησης από το Galerie de Beaute.

Τον συντονισμό και την οργάνωση των δράσεων έχει ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μελέτης Βατίστας.