Στη δωρεά εξοπλισμού προχώρησε το Τμήμα AHEPA Hj-13 “Argonauts” Βόλου, προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, μετά το σχετικό της αίτημα, με στόχο την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση του έργου που αυτή επιτελεί επ’ ωφέλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Νομού.

Πιο συγκεκριμένα, ένα γραφείο και ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή προσέφερε την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, το Τμήμα AHEPA Hj-13 “Argonauts”, στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόπιν υπόδειξις της, στο πλαίσιο της ελάχιστης συμβολής του στη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της νευραλγικής, για το κοινωνικό σύνολο, αυτής, Υπηρεσίας.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στο Βόλο, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή.

Τον εξοπλισμό παρέδωσε στον Διευθυντή της Υπηρεσίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Λάμπρος Βελούδος συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης.

Κατά την παραλαβή της δωρεάς, ο κ. Σαβελίδης ευχαρίστησε την AHEPA για την προσφορά του εξοπλισμού και την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα της Υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη δωρεά θα βοηθήσει στο έργο της Υπηρεσίας και στην γρήγορη διεκπεραίωση των καθημερινών ζητημάτων της εκπαιδευτικής κοινότητας του Νομού Μαγνησίας.

Από την μεριά της η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Τμήματος AHEPA για την ουσιαστική και αποτελεσματική, αυτή, κίνηση, ενίσχυσης και υποστήριξης του σημαντικού έργου και των υπηρεσιών, οι οποίες παρέχονται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την εξυπηρέτηση των εκπαιδευτικών και των μαθητών του Νομού, εξήρε την πλούσια δραστηριότητα της AHEPA και την μεγάλη κοινωνική ευθύνη, την οποία επιδεικνύει με τις πολυποίκιλες δράσεις υποβοήθησης των συμπολιτών μας που αυτή αναλαμβάνει και φέρει εις πέρας με επιτυχία

Ο κ. Βελούδος , εκπροσωπώντας τα μέλη του τοπικού Τμήματος AHEPA, υπογράμμισε ότι Τμήμα AHEPA Hj-13 “Argonauts” Βόλου στέκεται αρωγός και ανταποκρίνεται σε κάθε έκκληση για βοήθεια, ειδικά όταν προέρχεται από Υπηρεσίες, όπως είναι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας που με το έργο της συμβάλλει και προσφέρει τόσα πολλά στη κοινωνία.