Αγαπητά μέλη της AHEPA HELLAS,

Αγαπημένοι μου Αδελφοί,

Η Ελληνοαμερικανική Εκπαιδευτική Προοδευτική Ένωση (AHEPA) γιορτάζει φέτος έναν Αιώνα Υπηρεσίας της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο.
Μια οργάνωση που για 100 χρόνια τώρα βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα μετανάστη, κοντά στην Ελλάδα, δίπλα στους Έλληνες.
Στα πλαίσια των κεντρικών εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση δουλειάς 100 ετών διοργανώνεται από την AHEPA με την παρουσία όλου του Ανώτατου Συμβουλίου, στις 15 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μεγάλη εορταστική – φιλανθρωπική βραδιά.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας. Θα τιμηθούν θεσμοί και προσωπικότητες που διαχρονικά στηρίζουν την λειτουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην ξεχωριστή αυτή βραδιά προσκαλώντας και τους φίλους σας έτσι ώστε να ενημερωθούν από κοντά για την δράση και λειτουργία της οργάνωσης μας.

Επίσης σας ενημερώνω ότι από 16 έως 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά Golf στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino (πρόγραμμα).

Στόχος είναι να θεσμοθετηθεί η πραγματοποίηση των αγώνων αυτών ως ένα ακόμη αθλητικό γεγονός της AHEPA στην Ελλάδα.

Για την εκδήλωση η AHEPA HELLAS παρουσιάζει πρόσθετα ένα χορηγικό πρόγραμμα με καταληκτική ημερομηνία την 5η Νοεμβρίου 2022 και σας καλούμε να το στηρίξετε.

Το κόστος της πρόσκλησης στην εκδήλωση θα είναι 50 € ανά άτομο.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα συνδράμουν το φιλανθρωπικό & εκπαιδευτικό πρόγραμμα της AHEPA

Κωνσταντίνος Π. Βαρσάμης
Κυβερνήτης AHEPA HELLAS