Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Τουρνουά Σκακιού, που πραγματοποιήθηκε από τα Τμήματα ΑHEPA της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης την 21 Μαΐου 2022 στις 11:00, στο αμφιθεατρικό πάρκο του κήπου των τεσσάρων εποχών, στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή στο τουρνουά ήταν ελεύθερη για όλους και είχε τιμώμενους τους φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό για την AHEPA HELLAS ο Αθλητικός Διευθυντής κ. Βλαχογιάννης Αδάμ, ο Κοσμήτορας των σχολών υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δαρδαβέσης Θεόδωρος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κουριαννίδης Γιάννης, ο διαμερισματικός σύμβουλος β’ διαμερίσματος του δήμου Θεσσαλονίκης κ. Χαράλαμπος Γερολάκος, και ο πολιτευτής Α Θεσσαλονίκης κ. Γκολιδάκης Διαμαντής ο οποίος σημειωτέων συμμετείχε και στους αγώνες. Στους αγώνες παρευρέθηκαν επίσης Πρόεδροι, μέλη του ΔΣ, μέλη των Τμημάτων ΑHEPA της ευρύτερης περιοχής Θεσσαλονίκης αλλά και του τμήματος 601 της Κωνσταντινούπολης.

Μετά το πέρας των αγώνων έγινε απονομή στους νικητές, βραβεύτηκαν οι μικρότεροι συμμετέχοντες αθλητές και βρισκόμαστε σε αναμονή του 2ου Τουρνουά Σκακιού.