Στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής ευθύνης για τον εορτασμό των 100 χρόνων, της μεγαλύτερης και παλαιότερης ομογενειακής οργάνωσης, AHEPA, η Περιφέρεια 25 της ΑHEPA HELLAS διοργανώνει, μεταξύ 15-30 Μαΐου 2022, Πανελλήνια Εκστρατεία Αιμοδοσίας. Σε μία περίοδο αυξημένων αναγκών για αίμα όπου τα αποθέματα καθημερινά λιγοστεύουν καλούμε τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης, να δώσουν αίμα κατά το ανωτέρω διάστημα σε οποιαδήποτε Μονάδα Αιμοδοσίας επιθυμούν,  αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η εθελοντική κοινωνική προσφορά αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα των αρχών της AHEPA από την ίδρυση της έως σήμερα.

Το Τμήμα AHEPA HJJ-15 “IOANNIS TRANTAS” Κοζάνης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” διοργανώνει την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και ώρα 15:30 μέχρι 20:00 αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου αιμοδοτών, στην οδό Π. Χαρίση 23.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους της Οργάνωσης, καθώς και όσους συμπολίτες μας επιθυμούν, να συμμετέχουν στηρίζοντας με κάθε τρόπο την Εκστρατεία Εθελοντικής Αιμοδοσίας, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα αιμοδοσίας και στην προάσπιση της υγείας του κοινωνικού συνόλου μέσω των συμμετοχικών προσπαθειών για τη διασφάλιση της εθνικής επάρκειας αίματος και των παραγώγων του.