Στον απόηχο της εξαιρετικής συμμετοχής του Τμήματος μας, στην μεγαλειώδη Παρέλαση για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας, της 25ης Μαρτίου 1821,στη Θεσσαλονίκη, ευχαριστώ και συγχαίρω ολόψυχα, τόσο όλους τους συμμετέχοντες, για την άψογη και προσεγμένη εμφάνιση τους όσο και πολλά από τα μέλη μας που ήταν παρόντα και ενίσχυσαν με κάθε τρόπο την Ομάδα μας!
Προπάντων, όμως,να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις δύο κόρες του Αδελφού μας Κώστα Ζώχου,που κράτησαν το λάβαρο της Οργάνωσης μας, με προθυμία, καθώς και τον ίδιο για την πολύτιμη συμπαράσταση του!
Αλλά τα θερμότερα Συγχαρητήρια πιστεύω,ότι,ανήκουν δικαιωματικά στον κυριότερο συντελεστή της χθεσινής μας επιτυχίας,ο οποίος είναι,κυριολεκτικά,η ψυχή και ο κύριος οργανωτής της συμμετοχής της Ομάδος μας στην Παρέλαση και ανάλωσε εαυτόν στην αντιμετώπιση κάθε λεπτομέρειας,στον τέως Πρόεδρο μας,φίλτατο Αδελφό Κώστα Μπουγιούκα!
Ας έχουμε πάντοτε,πρό των οφθαλμών μας,ότι κάθε επιτυχία μας,αντανακλά στο κύρος και την ισχύ της Περιφέρειας μας -25,της AHEPA HELLAS,της ευρύτερης Περιφέρειας Ευρώπης-10 (Region-10) και της Κεντρικής Διοικήσεως της Οργάνωσης μας(Headquarters)των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ας μην λησμονούμε ποτέ ότι οι Έλληνες,είτε σε μικρές είτε σε μεγαλύτερες προσπάθειες, μεγαλουργούμε όταν έχουμε ΕΝΟΤΗΤΑ,ΟΜΟΝΟΙΑ και ΟΜΟΨΥΧΙΑ!
Στηρίζοντας πρώτα το Τμήμα μας,στηρίζουμε,επίσης,με κάθε τρόπο,και αναδεικνύουμε την ευρύτερη Οργάνωση μας,ως την ισχυρότερη και μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση των απανταχού Ελλήνων,ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!-(TO DEFEND HELLENISM)-Με Πίστη στα Ελληνικά Εθνικά Ιδεώδη,ας αναφωνήσουμε:
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!
Παραθέτουμε κατωτέρω,φωτογραφίες από την Συμμετοχή του Τμήματος μας,στην μεγαλειώδη Παρέλαση της Θεσσαλονίκης: