Υλοποιώντας την υπόσχεσή του ο ‘Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Jimmy Kokkotas βρέθηκε την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 στη χώρα μας.

Κατά την παραμονή του στην Ελλάδα μεταξύ των άλλων θα επισκεφτεί και θα συναντηθεί στα Τμήματα και θα συνομιλήσει με τα μέλη τους ανά την Ελλάδα.

Τον Ύπατο Πρόεδρο AHEPA Jimmy Kokkotas υποδέχτηκαν στην Αθήνα και συνομίλησαν μαζί του ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Ιωάννης Μητρόπουλος, ο  Κυβερνήτης Ελλάδας Κωνσταντίνους Βαρσάμης και ο Αντικυβερνήτης Ελλάδος Χρήστος Καραπιπέρης.

Παρόντες τα μέλη του District 25 Lodge Διονύσης Πολίτης, Χρήστος Μπακούρος, Ανάργυρος Τσουνάκης, Αντώνης Γιαννικουρής, Χρήστος Κατηφόρης και μέλη των Δ.Σ. τμημάτων της Αθήνας.

Την επομένη ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Jimmy Kokkotas συνοδευόμενος από τον Κυβερνήτη AHEPA Hellas Κωνσταντίνο Βαρσάμη παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό στην επίσημη έναρξη της Διεθνούς Πρωτοβουλίας «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας» “Restart of the Greek Economy” που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne στην Αθήνα και  η οποία αποτελεί μια συνδιοργάνωση της AHEPA HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα και της Hermes Expo International, σε συνεργασία με Ομογενειακές Οργανώσεις ανά τον κόσμο, Επιμελητήρια, Α.Ε.Ι., Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές και άλλους φορείς και συνεργάτες.