«Προμήθεια σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος και προσφορά στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου Β. Ευβοίας»

Με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Τμήματος AHEPA Hj-45«ST’NICHOLAS», την Πέμπτη 02 Σεπτεμβρίου 2021 φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ιωνικού Νικαίας στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας «ΠΛΑΤΩΝΑΣ».

Τα έσοδα του αγώνα, μαζί με την έκτακτη οικονομική εισφορά των μελών του Ναυτιλιακού Τμήματος της AHEPA, θα διατεθούν για την αγορά πυροσβεστικού οχήματος στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Μαντουδίου στη Β. Εύβοια, που επλήγη πρόσφατα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στο ημίχρονο του αγώνα οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακού, οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του IONIKOS NIKAIA HNC Revolution, κύριος Τσάπας Ευάγγελος, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του Τμήματος AHEPA Hj-45«ST’NICHOLAS», κύριο Ματθαίου Δημήτρη για την άμεση ανταπόκριση και τη συνδρομή τους στο αίτημα του Ναυτιλιακού Τμήματος για την διεξαγωγή αυτού του φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με τη σειρά τους, οι αρχηγοί των ομάδων του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης και του Ιωνικού Νικαίας, Νίκος Λιακόπουλος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στον αγώνα και την συνεισφορά στη φιλανθρωπική αυτή ενέργεια.

Οι ίδιοι, τίμησαν τον Πρόεδρο του Τμήματος, Δημήτρη Ματθαίου με μία φανέλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες των ομάδων τους.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και η ΚΑΕ Ιωνικός Νίκαιας κατά τη διάρκεια της βράβευσης των αρχηγών τους, προσέφεραν στον πρόεδρο του Τμήματος ένα γενναιόδωρο ποσό ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό, την προσπάθεια αυτή για την παραχώρηση του σύγχρονου πυροσβεστικού οχήματος στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μαντουδίου, στη Β. Εύβοιας.

Στην εκδήλωση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του μεγάλου παγκόσμιου Έλληνα, του διαπρεπούς μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη που απεβίωσε.