Θα θέλαμε να  σας ενημερώνουμε για την διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνής που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας 25 της AHEPA Ελλάδος το Σάββατο 02 Μαΐου 2020 με χρήση νέων τεχνολογιών τηλεδιάσκεψης στις 19:00 με τίτλο “Η γεωπολιτική σημασία των τουρκικών προκλήσεων σε Έβρο-Αιγαίο-Κρήτη“.

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο αδελφός AHEPA και καθηγητής Ι. Μάζης του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Την διαδικτυακή εκδήλωση χαιρέτησε ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA Γ. Χωριάτης, ο Ύπατος Κυβερνήτη της Περιοχής 10 (Region 10) Ευρώπης Φ. Πιτίρης, και ο Κυβερνήτης της Περιφέρειας 25 Ελλάδος Ε. Κεφαλίδης.

Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν οι πρώην Κυβερνήτες (PDG) της Περιφέρειας 25 Ελλάδος A. Μαστρογιάννης, Ι. Μητρόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Πλοκαμάκης και Β. Πετκίδης.

Τέλος, συμμετείχαν αδελφοί, αδελφές και φίλοι από όλο τον κόσμο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση τίμησε και η Κυβερνήτης της Περιφέρειας 23 των Θυγατέρων της Πηνελόπης από το Τορόντο του Καναδά, Δρ. Ξ. Βαφοπούλου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία όπου ο καθηγητής Ι. Μάζης ανέλυσε τις Τουρκικές θέσεις και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων. Η εκδήλωση είναι διαθέσιμη και από το διαδικτυακό κανάλι του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνή στη διεύθυνση:

 https://www.youtube.com/channel/UCDu_NSJEASqFcF4jEt0ttJw/

Η διαδικτυακή εκδήλωση του Τμήματος AHEPA «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 Κομοτηνή σηματοδοτεί την νέα εποχή στην επικοινωνία, επιτρέπει να συναντηθούν άνθρωποι από όλων τον κόσμο και ανοίγει το δρόμο και για άλλες διαδικτυακές εκδηλώσεις της οργάνωσης AHEPA.