Μετά από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, το τμήμα ΑΧΕΠΑ Αθηνών HJ1, είναι αρωγός της προσπάθειας για τη βελτίωση των συνθηκών καταπολέμησης του ιού στη χώρα μας. Μέσα στα πλαίσια δραστηριοτήτων του, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία, όχι μόνο με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με το οποίο μας συνδέει μια άρρηκτη σχέση, αλλά και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της Αθήνας που αποτελούν την πρώτη γραμμή ανάσχεσης και στους οίκους ευγηρίας, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συνδράμει άμεσα όπου υπάρχει ανάγκη.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, αναζητούμε κλινοσκεπάσματα για τις ανάγκες των ασθενοφόρων, των νοσοκομείων πρώτης γραμμής και των οίκων ευγηρίας. Έχουμε προχωρήσει σε επαφές με μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων και θεσμικά όργανα του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά καλούμε και όποιον επιχειρηματία σχετικό με το αντικείμενο (ξενοδόχο, εταιρεία παραγωγής/εμπορίας λευκών ειδών), να συνεισφέρει σε είδος.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους κκ. Δημήτρη Χονδρό, Πρόεδρο του Τμήματος, 6940851890, Λευτέρη Σικαλίδη, Γραμματέα, 6974807200 ή να στείλετε email στο donations@ahepahj1.gr.