Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων με μεγάλη επιτυχία η 2η ημερίδα της ΣΕΘΑ με θέμα: «Υψηλή Στρατηγική, Τεχνολογία και Καινοτομία στις Ένοπλες Δυνάμεις» «MENS AGITAT MOLEM» σε συνεργασία με το AHEPA HELLAS District 25 Chapter HJ-35 Kleisthenis Κηφισιάς.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας κήρυξε ο Διοικητής της Σχολής Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος (Ι) Λαμπράκης Δημητρίου ενώ προλόγησε και ο Πρόεδρος του AHEPA HELLAS District 25 Chapter HJ-35 Kleisthenis Κηφισιάς κ. Μιχαήλ Καρατσιώλης.

Ως ομιλητές συμμετείχαν διακεκριμένοι καθηγητές, αναλυτές, εκπρόσωποι της Αμυντικής Βιομηχανίας καθώς επίσης και ε.ε και ε.α. Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι σπουδαστές της 72ης ΕΣ ΚΦ ΣΕΘΑ καθώς και προσκεκλημένοι του AHEPA HELLAS District 25 Chapter HJ-35 Kleisthenis Κηφισιάς.

Eπισυνάπτεται πρόγραμμα ημερίδας.

Η ημερίδα εστιάσθηκε σε πιθανές δράσεις οι οποίες υιοθετούν καινοτόμες πρακτικές και αναμένεται να έχουν θετικό αποτέλεσμα και ενδεχομένως θα μπορούσαν να βρουν πεδίο εφαρμογής στη διαμόρφωση και υλοποίηση της Ελληνικής Υψηλής Στρατηγικής και συνεπώς και στην πολιτική Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Στρατιωτικής Στρατηγικής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 11 ΔΕΚ 19