Το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε το 5ο κατά σειρά καθιερωμένο Thanks Giving Charity Gala Dinner, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με οικοδεσπότες το Τμήμα HJ-17 Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, υπό την αιγίδα της AHEPA Hellas D-25.
Ο Πρόεδρος Γιώργος Πολυχρόνης, μαζί με το Δ.Σ. του Tμήματος, τον Αντιπρόεδρο Ιωακείμ Καλλιβρούση, τον Γραμματέα Κώστα Παπαθανασίου, τον Ταμία Άρη Γρίβα, τον Διευθυντή Εκπαίδευσης Δρ. Δημήτρη Κούλαλη, τον Διευθυντή Φιλανθρωπίας Νίκο Κόλμαν, τον Διευθυντή Οικογενείας Δρ. Δημήτρη Περπερίδη και τον Διευθυντή Αθλητισμού Τάσο Κασιώλα, αλλά και τον Κώστα Βαρσάμη μέλος και Αντικυβερνήτη της Περιφέρειας, καθώς και τα μέλη του Tμήματος, παρέθεσαν ένα φιλανθρωπικό δείπνο προς τιμήν της Ανακουφιστικής Μονάδας Γαλιλαίας, της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ενδεικτικά: Ο εκπρόσωπος του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Θεολόγος Αλεξανδράκης, ο Κυβερνήτης Ελλάδος D-25 Στάθης Κεφαλίδης, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόριος Κωνσταντέλλος, ο εκπρόσωπος του ΑΓΕΕΘΑ Χρήστου Χριστοδούλου, Υποστράτηγος Ευάγγελος Λύκος, πλήθος Προέδρων Τμημάτων και Μέλη της Περιφέρειας της Ahepa Hellas από όλη την επικράτεια, εκπρόσωποι των Αθηναιίδων και πλήθος εκλεκτών και επιφανών καλεσμένων.
Ήταν μία λαμπρή βραδιά που κορυφώθηκε με τον μαγευτικό Μίμη Πλέσσα στο πιάνο ο οποίος ταξίδεψε με τις ονειρικές μελωδίες του όλους τους καλεσμένους.
Τα έσοδα της βραδιάς ήταν υπέρ της Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινουπόλεως & του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Για επικοινωνία: 6972918635, e – mail: gewpol@gmail.com