Τζέφρι Πάιατ: Πρόσκληση από τους ΑΗEPΑ να παρακολουθήσει τους τελικούς στη Ναύπακτο

paiat

Ο Αμερικανός πρέσβης στη Ναύπακτο

Με την επίδοση πρόσκλησης στον αμερικανό πρέσβη Τζέφρυ Ρ. Πάιατ (Geoffrey R. Pyatt) για το φετινό τουρνουά μπιτς βόλεϊ “AHEPA CUP 2019” που θα γίνει στη Ναύπακτο 19-21 Ιουλίου έγινε και η επίσημη “πρώτη” ανακοίνωση της διοργάνωσης που έχει γίνει θεσμός από το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Aντώνης Σχινάς και μέλη από το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto1571”, καλωσόρισαν στο Δημαρχείο την Τετάρτη 15 Μαΐου τον αμερικανό Πρέσβη, που έκανε προγραμματισμένη επίσκεψη στην πόλη. Στον κ. Pyatt έγινε επίσημη πρόσκληση να παρευρεθεί στη Ναύπακτο στους τελικούς του “AHEPA CUP 2019”, να παρακολουθήσει τους αγώνες και να κάνει τις απονομές στους νικητές.

Αγωνιστικό μπλουζάκι

Επιπλέον του δωρήθηκε ένα αναμνηστικό αγωνιστικό μπλουζάκι από την περσινή διοργάνωση καθώς και το περιοδικό “AHEPAN”, το οποίο στο τεύχος φθινοπώρου είχε ρεπορτάζ από τη διοργάνωση της Ναυπάκτου.

paiat2

Ο Αμερικανός πρέσβης παραλαμβάνει το αγωνιστικό μπλουζάκι του μπιτς βόλεϊ

Η προτροπή προς τον πρέσβη ήταν να παρευρεθεί και ο ίδιος στους αγώνες του Ιουλίου, ώστε η επόμενη αναφορά στο AHEPA CUP να είναι το εξώφυλλο του διεθνούς περιοδικού, που εκδίδεται στις ΗΠΑ.

Από τη μεριά του ο Πρέσβης ευχαρίστησε με προσωπικό tweet για το δώρο και την πρόσκληση ενώ έκανε και τη σχετική ανάρτηση.

Η AHEPA (American Hellenic Educational and Progressive Association – Αμερικανο- Ελληνική Επιμορφωτική Προοδευτική Εταιρεία) είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια οργάνωση ομογενών με έδρα στις ΗΠΑ και παραρτήματα παγκοσμίως. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 1922 στην Ατλάντα των Η.Π.Α., με σκοπό την προστασία και την σύνδεση των Ελληνοαμερικανών της ομογένειας των Η.Π.Α.

Μπιτς βόλεϊ 19-21 Ιουλίου

Στην Ελλάδα το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” ακολουθώντας το παράδειγμα της AHEPA στις ΗΠΑ, προγραμματίζει για το καλοκαίρι το 5ο “AHEPA CUP 2019” Beach Volleyball tournament” στη Ναύπακτο (19-21 Ιουλίου).

Η εν λόγω διοργάνωση αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό- όχι απαραίτητα μέλη AHEPA), ανακοινώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της AHEPA Ελλάδος και είναι συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

nafp

Η απονομή στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ των ΑΗEPA το 2018

Τουρνουά θεσμός για τη Ναύπακτο

Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση αναδεικνύει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS και προσθέτει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley.

Επιπλέον αποτελεί διαφήμιση για την πόλη διεθνώς, αφού η διοργάνωση έχει τύχει προβολής μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης), στο επίσημο περιοδικό “AHEPAN” με αναγνώστες παγκοσμίως αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ.

Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω και το “tweet” του πρέσβη ήταν μια πρώτη αρχή.

Πηγή: https://www.ethnos.gr/

——————————–

H AHEPA Ναυπάκτου στηρίζει το σύλλογο ΑμεΑ “Αλκυόνη”

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάαρ χειροτεχνημάτων του συλλόγου ΑμεΑ “Αλκυόνη” στο κέντρο της πόλης επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του τμήματος “AHEPA Lepanto 1571” την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα και μετά από απόφαση του Δ.Σ., το τμήμα Ναυπάκτου διέθεσε χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν δώρα από το μπαζάαρ, τα οποία κατασκευάζονται χειροποίητα στα εργαστήρια του συλλόγου από τα παιδιά του, αλλά και εθελοντές. Ο σκοπός της κίνησης αυτής ήταν αφενός να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του συλλόγου, αφετέρου να μπορέσουν αυτά τα δώρα στη συνέχεια να διατεθούν σε άλλες φιλανθρωπίες. Η επίσκεψη στο χώρο έγινε σε ώρα που παρευρίσκονταν συνεργάτες αλλά και ωφελούμενοι από τις δράσεις της “Αλκυόνης”, όπου αντάλλαξαν Χριστουγεννιάτικες ευχές και βγήκε και η σχετική αναμνηστική φωτογραφία.

αλκυόνη φωτο

Η δραστήρια πρόεδρος της “Αλκυόνης” κα Παναγοπούλου Βασιλική στο ευχαριστήριο γράμμα της προς το τμήμα “AHEPA Lepanto 1571”, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά, σημείωσε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στο έργο τους και αντανακλά τις αξίες, την ευαισθησία και την ανθρωπιά που διέπουν την οργάνωση της AHEPA.

Ο σύλλογος “Αλκυόνη” είναι φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, ενταγμένο στο Eθνικό Mητρώο Eθελοντικών Mη Kυβερνητικών Oργανώσεων που εξειδικεύεται και δραστηριοποιείται στο χώρο των ανθρώπων με αναπηρία, παρέχοντας υποστήριξη και υπηρεσίες σε ΑμεΑ και τις οικογένειές τους. Εμφανίζει πλούσια και πρωτοποριακή δραστηριότητα που επεκτείνεται και πέραν των ορίων της πόλης, καθώς λειτουργεί Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας, Λέσχη δραστηριοτήτων ΑμεΑ κλπ.

Αξίζει κανείς να πληροφορηθεί περισσότερα σχετικά με τη δραστηριότητα του συλλόγου (alkyoni-amea.gr) αλλά και να βοηθήσει με προσφορά χρηματικού ποσού, ή με όποιο άλλο τρόπο επιθυμεί:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR62 0172 1570 0051 5707 1026 293

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR2901104260000042629614076

ALPHA BANK

GR38 0140 2210 2210 0200 2003 338

EUROBANK

GR9002606640000090100824633

 

Από την πλευρά του το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” εύχεται καλά Χριστούγεννα.

—————————————————

Συνεχίζεται η κοινωνική προσφορά με δωρεά στο ΑΤ. Ναυπάκτου

image001

Το Τμήμα AHEPA Ναυπάκτου “Lepanto 1571” ακολουθώντας το προοδευτικό πρόσημο της Oργάνωσης, έχει συνδράμει στη διανομή τροφίμων σε έχοντες ανάγκη και σε ιδρύματα όπως η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κατασκηνώσεις, Ιερές Μονές, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ναυπακτίας, τις στέγες “Αλκυόνη”, κ.α.. Έχει κάνει δωρεά επίπλων σε νηπιαγωγείο του Ευπαλίου, καθώς και εξοπλισμού (σκηνές) σε κατασκήνωση παιδιών της περιοχής, ενώ είναι γνωστό ότι διοργανώνει κάθε καλοκαίρι αθλητική εκδήλωση πανελλήνιας εμβέλειας για τους νέους της περιοχής (AHEPA CUP BeachVolleyball tournament).

Στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων, το Τμήμα προέβη στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου. Ο Διοικητής του Α.Τ Ναυπάκτου κ. Κυρίτσης Παναγιώτης δέχθηκε αντιπροσωπεία του Τμήματος, τους οποίους και ευχαρίστησε για τη προσφορά τους και τους επέδωσε ευχαριστήριο γράμμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας.

Εκ μέρους του Τμήματος, ο κ. Άγγελος Σταυρόπουλος δήλωσε ότι: «Η παρούσα δωρεά εντάσσεται στα πλαίσια της γενικότερης κοινωνικής προσφοράς του Τμήματος, διότι θα καλυφθούν άμεσες υπηρεσιακές ανάγκες της αστυνομίας της πόλης μας. Ευχόμαστε με τις όποιες μικρές μας δυνάμεις να είμαστε και στο μέλλον σε θέση να στηρίξουμε σε δύσκολους καιρούς ανθρώπους και θεσμούς, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα”.

Πηγή: http://www.nafpaktianews.gr/δωρεά-εξοπλισμού-από-το-τμήμα-ahepa-ναυπά/

—————————————————

AHEPA CUP πολλών αστέρων με Θανάση Πανούσο και Άντζελα Ευριπίδου!

Με αστέρια από το χώρο του beach volley αλλά και το χώρο της showbiz έχουν ήδη ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής για το “AHEPA CUP 2018” beach volleyball tournament  (20-22 Ιουλίου στη Ναύπακτο). Στο αθλητικό κομμάτι ο Θανάσης Πανούσος είναι το μεγάλο όνομα καθώς πρόκειται για πανελλήνιο πρωταθλητή beach volley, διεθνή στο παρελθόν με την εθνική βόλλεϊ και νυν υπεύθυνο προπονητή του “Αttica beach volley club”. Απαρατήρητη ασφαλώς δεν μπορεί να περάσει η αγωνιστική συμμετοχή της  Άντζελας Ευριπίδου  γνωστού μοντέλου και σταρ Ελλάς, που φαίνεται ωστόσο ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά και στο beach volley και “απειλεί” να πλασαριστεί ψηλά στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης.

Έτσι, μετά το επιτυχημένο τουρνουά beach volley Masters στο Αντίρριο, το μικτό τουρνουά “AHEPA CUP 2018″  έρχεται να συμπληρώσει το καλοκαιρινό αθλητικό καλεντάρι της Ναυπάκτου με άλλη μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση «πολλών αστέρων», η οποία αξίζει να αναφερθεί ότι έχει τύχει προβολής σε ομογενειακά ΜΜΕ του εξωτερικού όπως ο Εθνικός Κήρυκας Νέας Υόρκης (The National Herald).

Μεγάλος χορηγός του τουρνουά είναι η πρότυπη μονάδα ιατρικώς  υποβοηθούμενης αναπαραγωγής “Embryolab” με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου (ηλεκτρονική φόρμα στο ahepacup.blogspot.com/ ή τηλεφωνικά στο 6972090641)

Την Κυριακή 22 Ιουλίου και ώρα 19.00 προγραμματίζεται ο τελικός του τουρνουά στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο Γριμπόβου, ο οποίος θα μεταδοθεί και φέτος σε απευθείας live streaming μετάδοση διαδικτυακά.

H AHEPA, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, προσκαλούν το φιλοθεάμον κοινό να διασκεδάσει με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, το beach volley και να απολαύσει το υψηλό θέαμα του Σαββατοκύριακου.

atzela-evripidi-people-125-7

Panousos20_1

Πηγή: https://www.npress.gr/nafpaktia/ahepa-cup-pollon-asteron-me-thanasi-panoyso-kai-antzela-eyripidoy/

—————————————————

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του τμήματος AHEPA Ναυπάκτου HJ-18 στο συνέδριο της AHEPA Ελλάδος

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο εκπρόσωπος του τμήματος AHEPA Ναυπάκτου στο συνέδριο της AHEPA Ελλάδος που έγινε 15-16 Ιουνίου στην Ξάνθη. Την πλακέτα παρέδωσε ο απερχόμενος κυβερνήτης κ Πετκίδης ως επιβράβευση για την πραγματοποίηση των στόχων του τμήματος με τις δικές του δυνάμεις, κατά τη διετία 2017-2018 που ήταν και η περίοδος της θητείας του ως κυβερνήτη.

Ασφαλώς σημαντικό ρόλο στην αναγνώριση της δραστηριότητας του μικρού τμήματος της Ναυπάκτου μεταξύ άλλων, έχει παίξει και το AHEPA CUP Beach volleyball tournament, το οποίο προβλήθηκε και φέτος στο συνέδριο, εντυπωσιάζοντας τους παριστάμενους με το αναμνηστικό περσινό αλλά και το φετινό προωθητικό κλιπάκι.

Η εν λόγω αθλητική εκδήλωση διοργανώνεται φέτος για 5η χρονιά από το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου, αποτελεί τη μοναδική αθλητική εκδήλωση για την AHEPA Ελλάδος και έχει καταφέρει να προβληθεί και στο εξωτερικό. Το φετινό τουρνουά ανακοινώθηκε προσφάτως στο τελευταίο e-news μηνός Ιουνίου της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ, ενώ στο παρελθόν έχει προβληθεί στο επίσημο περιοδικό AHEPAN με αναγνώστες μέλη AHEPA παγκοσμίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της AHEPA στις ΗΠΑ, σε ΜΜΕ της ομογένειας (πχ Εθνικός Κήρυξ) κλπ.

35757798_10216622109567181_2981549082654277632_n

——————————————————-

Στη Ναύπακτο και φέτος το AHEPA CUP 2018 Beach volleyball tournament

ahepa-2018

Με το καθιερωμένο εντυπωσιακό προωθητικό βίντεο της διοργάνωσης κάνει την ανακοίνωσή του το φετινό “AHEPA CUP 2018” Beach volleyball tournament.

https://www.youtube.com/watch?v=wYPx3gDNr9A

Πιστό στο ραντεβού του με τον αθλητισμό και τη νεολαία, το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA – Lepanto 1571” διοργανώνει και φέτος το τουρνουά, από 20-22 Ιουλίου στη Ναύπακτο. Η περσινή εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και συνδιοργάνωση με την AHEPA Ελλάδος, το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου.

Ήδη η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έχει τύχει προβολής μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης), στο επίσημο περιοδικό “AHEPAN” με αναγνώστες παγκοσμίως αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ. Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.

Το τουρνουά αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Αν και το επίπεδο των ομάδων της τελικής φάσης είναι πολύ υψηλό, η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μή, ενώ υπάρχουν και δώρα για τους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να αναζητήσει κανέις στην προκήρυξη του τουρνουά

http://ahepacup.blogspot.gr

Χορηγικό πρόγραμμα

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!

Don’t miss it!

Facebook: https://el-gr.facebook.com/people/Ahepacup-Lepanto/100009616290001

Mail: ahepacup@gmail.com

ahepalepanto@gmail.com

 

Για το τμήμα Ναυπάκτου

AHEPA Lepanto 1571 (HJ-18)

————————————————————————

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να φαίνεται ήδη μακρυνό, αλλά οι αναμνήσεις από αυτό παραμένουν πάντοτε γλυκές και νοσταλγικές.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές μας από το “AHEPA CUP 2017″ Beach Volleyball tournament που έγινε στη Ναύπακτο.

Επιτυχημένα έδωσε το παρών το τοπικό τμήμα Ναυπάκτου «AHEPA Lepanto 1571» στη «Nostos»

Επιτυχημένα έδωσε το παρών το τοπικό τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” στη διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού “NOSTOS EXPO 2017” από 13-16 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο. Το τμήμα με τη συμμετοχή του είχε την ευκαιρία να προβάλλει τη θερινή δραστηριότητά του με το καθιερωμένο “AHEPA CUP Beach Volleyball tournament” και ταυτόχρονα να προβάλει το όνομα της AHEPA. Ενώ στην οθόνη του περιπτέρου προβάλλονταν στιγμές από περασμένες διοργανώσεις, οι παριστάμενοι εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για αυτές ενώ έδειξαν ενδιαφέρον να ενημερωθούν γενικότερα για την AHEPA και το έργο της.

Το παρών στο περίπτερο του τμήματος “AHEPA Lepanto 1571” έδωσαν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος, ο περιφερειάρχης Δυτ.Ελλάδος κ. Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης κα Σταρακά, ο Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης κ.Τζιάλλας, ο δήμαρχος Αγρινιου κ. Παπαναστασίου, οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας κ. Σύψας και κ. Σαλαμούρας, ο πολιτευτής και μέλος AHEPA κ. Παπαγεωργίου καθώς και πλήθος κόσμου.

Το τμήμα AHEPA Ναυπάκτου ευχαριστεί το Δήμο Ναυπακτίας για την επιτυχημένη διοργάνωση και τον κ. Κακούρα (integral electronics) για την τεχνική υποστήριξη στο στήσιμο του περιπτέρου.

Σημειώνεται ότι η έκθεση “NOSTOS EXPO 2017” διοργανώθηκε από το Δήμο Ναυπακτίας, ως η σημαντικότερη εκδήλωση στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η ετήσια αυτή συνάντηση αποσκοπεί στη συνεργασία και τη δικτύωση όλων όσων φιλοδοξούν να αξιοποιήσουν τις δυναμικές νέες τάσεις στον τουρισμό και δίνει έμφαση στην πραγματοποίηση Β2Β συναντήσεων μεταξύ εξειδικευμένων hosted buyers από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Η φετινή εκδήλωση μάλιστα ήταν σημαντικά ενισχυμένη καθώς περισσότεροι από 150 εκθέτες και 45 hosted buyers που εκπροσωπούν μεγάλες αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας δήλωσαν παρών στον ειδικό εκθεσιακό χώρο που δημιουργήθηκε στην πόλη της Ναυπάκτου.

Ευχαριστήριο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πηγή: http://sinidisi.gr/ahepa-nostos-naupaktos/

————————————————-

40 χρόνια ΙΜ Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου – Σπάνιο βίντεο

Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 40 χρόνια της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου, το npress.gr παρουσιάζει ένα σπάνιο βίντεο με υλικό από την τελετή θεμελίωσης καθώς καθώς και τα πρώτα χρόνια του μοναστηριού.
-1977 Έγινε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και της πρώτης πτέρυγας της ομωνύμου Ιεράς Μονής.
-1977 – 2017 συνέχεια 40 χρόνια παρουσίας από την θεμελίωση της Μονής, ως σήμερα.
-Κλήρος και Λαός της Ναυπακτίας, ενωμένος με πίστη, στη δημιουργία και λειτουργία του Ιερού Μοναστικού καθιδρύματος που άλλαξε την τοπική ιστορία.
-Τα πρόσωπα που ενεργά συμμετείχαν στην διαδικασία ίδρυσης-ανέγερσης, κατά την περίοδο 1972-1980:
Σπυρίδων Λογοθέτης, Αρχιμ. Ιδρυτής και Πρώτος Ηγούμενος
Δαμασκηνός Κοτζιάς, Μητροπολίτης Ναυπακτίας και Ευρυτανίας
Αθανάσιος Νταουσάνης, κοινοτάρχης Σκάλας
Χρήστος Φασούλης Δασάρχης Ναυπάκτου
Νίκος Ρέππας Δήμαρχος Ναυπάκτου
Γεώργιος Βεντούρης Αρχιτέκτων
Ξενοφών Δούρος Εργολάβος

Η μοναστική Αδελφότητα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, συνεχίζει σήμερα ακούραστα το πνευματικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί, με δέκα έξι ιερομόναχους και με την συμπαράσταση πλήθους εθελοντών και χορηγών.
Η Ναυπακτία ολόκληρη, γιορτάζει φέτος, για τα 40 χρόνια ενεργού παρουσίας του μοναστηριού, και της πνευματικής και κοινωνικής δράσης, στην τοπική αλλά και την ευρύτερη κοινωνία εντός και εκτός Ελλάδος.
Εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος 5 & 6 Αυγούστου, 2017
Το Πρόγραμμα της εορτασμών για τα 40 χρόνια περιλαμβάνει τα εξής:

Α. Σάββατο απόγευμα, 5 Αυγούστου, ώρα 7 έως 9 μμ.
– Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός,
– Αρτοκλασία υπέρ υγείας και σωτηρίας των δωρητών, ευεργετών, φίλων, κλπ. της Ιεράς Μονής,
– Θείον Κήρυγμα

Β. Κυριακή πρωί, 6 Αυγούστου, ώρα 8:00 έως 11:00 πμ
– Όρθρος Εορτής, Αρτοκλασία,
– Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, – Θείον Κήρυγμα.

Γ. Κυριακή απόγευμα, 6 Αυγούστου, ώρα 7 έως 8 μμ
– Ιερά Παράκλησις & Κτητορικά (Μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των Κτητόρων, Ευεργετών, Δωρητών, Συνδρομητών και Αφιερωτών της Ιεράς Μονής).


Ξεκινά την Παρασκευή το AHEPA CUP 2017 Beach Volleyball tournament

Όλα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσει το AHEPA CUP 2017 Beach volleyball tournament στη Ναύπακτο το τριήμερο 14-16 Ιουλίου (τουρνουά μικτών ομάδων). Οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν ξεκινήσει, (με το χορό να έχει ανοίξει ομάδα από την Καλαμάτα) ενώ η οργανωτική επιτροπή έχει ήδη έτοιμα τα εντυπωσιακά αγωνιστικά μπλουζάκια για τους συμμετέχοντες αθλητές. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι το «ΛΟΥΞ plus ‘n’ light Tea» που αναμένεται να δροσίσει τους αθλητές στις επίπονες προσπάθειές τους στην καυτή άμμο.

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά beach volley Masters στο Αντίρριο τη σκυτάλη παίρνει το μικτό τουρνουά “AHEPA CUP 2017” για να συμπληρώσει το καλοκαιρινό αθλητικό καλεντάρι της Ναυπάκτου με άλλη μια σημαντική και υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Tην Παρασκευή 14 Ιουλίου προγραμματίζονται προκριματικοί αγώνες των πιο αδύναμων ομάδων, ώστε να καταρτιστεί το τελικό ταμπλώ των 16 ισχυρότερων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Την Κυριακή 16 Ιουλίου και ώρα 19.00 προγραμματίζεται ο τελικός του τουρνουά στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο Γριμπόβου, ο οποίος θα μεταδοθεί για πρώτη φορά σε απευθείας live streaming μετάδοση διαδικτυακά. H AHEPA, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, προσκαλούν το φιλοθεάμον κοινό να διασκεδάσει με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, τo beach volley και να απολαύσει το υψηλό θέαμα της τελικής φάσης.


Με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης ξεκινούν επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το “AHEPA CUP 2017” Beach volleyball tournament, που θα γίνει στη Ναύπακτο από 14-16 Ιουλίου. H AHEPA, με συνδιοργανωτές το δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”, προσκαλούν τους αθλητές να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο τουρνουά, να διασκεδάσουν με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, τo beach volley αλλά και να απολαύσουν το υψηλό θέαμα της τελικής φάσης, παρέα με δροσιστικά ροφήματα τσαγιού που ευγενικά χορηγεί η εταιρεία αναψυκτικών “ΛΟΥΞ “.
Από 3 Ιουλίου ξεκινούν επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το τουρνουά, που αφορά μικτές ομάδες (αγόρι-κορίτσι) και είναι ανοικτό σε κάθε ηλικία και αγωνιστικό επίπεδο, για μέλη AHEPA ή μη. Με βάση την εμπειρία των προηγουμένων ετών την Παρασκευή 14 Ιουλίου προγραμματίζονται προκριματικοί αγώνες των πιο αδύναμων ομάδων, ώστε να καταρτιστεί το τελικό ταμπλώ των 16 ισχυρότερων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξη της διοργάνωσης http://ahepacup.blogspot.gr/2015/02/ahepacup-beach-volleyball-tournament-24.html όπως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα ahepacup.blogspot.gr .
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης που θα βρείτε εδώ στο ahepacup@gmail.com, ή τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) μέχρι την Τετάρτη 12 Ιουλίου και ώρα 15.00.

AHEPA CUP 2017 Poster


http://www.npress.gr/home-post/ypo-tin-egida-tis-nga-ahepa-cup-2017-sti-nafpakto/
http://www.lepantomag.gr/sport/yπό-την-αιγίδα-της-γγα-το-φετινό-τουρνο/
http://aitosports.gr/alla-athlimata/volley/9498-υπό-την-αιγίδα-της-γγα-διοργανώνεται-το-φετινό-“ahepa-cup-2017”-beach-volleyball-tournament-βίντεο
http://www.nafpaktianews.gr/στο-συνέδριο-της-ahepa-ελλάδος-το-ahepa-cup-2017-της-να/

IMG_6802

IMG_6804

“AHEPA CUP 2017” Beach Volleyball tournament, από 14 – 16 Ιουλίου 2017 στη Ναύπακτο

Το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA – Lepanto 1571” πιστό στο ραντεβού του με τον αθλητισμό και τη νεολαία, διοργανώνει και φέτος το “AHEPA CUP 2017” Beach Volleyball tournament, από 14 – 16 Ιουλίου 2017 στη Ναύπακτο, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Δήμος Ναυπακτίας και ο αθλητικός σύλλογος “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Στους συνδιοργανωτές είναι και η “AHEPA – Περιφέρεια 25 Ελλάδος” που έχει υπό την αιγίδα της αλλά και την ευγενική χορηγία της, την μοναδική αυτή αθλητική εκδήλωση.

Το ενημερωτικό τρέιλερ του επερχόμενου τουρνουά εντυπωσιάζει στο διαδίκτυο: https://www.youtube.com/watch?v=2GeaeR2iQSs.

Ήδη η επιτυχημένη περσινή εκδήλωση έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έτυχε προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης) αλλά και στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN τεύχος Σεπτεμβρίου). Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης μας προς τα έξω.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 14 – 16 Ιουλίου 2017, στα γήπεδα του αλσυλλίου στη Ναύπακτο και αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Αν και το επίπεδο των ομάδων της τελικής φάσης είναι πολύ υψηλό, η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μη, ενώ θα υπάρχουν και δώρα για τους νικητές.

Ραντεβού στα γήπεδα από την AHEPA!

Don’t miss!

 

ahepacup-2017-xorigoi

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ! AHEPA CUP 2016 Beach volleyball tournament

Αγαπητοί αδελφοί

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τo “AHEPA CUP 2016 Beach volleyball tournament” . Το εν λόγω τουρνουά συνδιοργανώνεται με το Δήμο Ναυπακτίας. Αποτελεί ένα event με μεγάλη διεισδυτικότητα στην κοινωνία και τα ΜΜΕ και κάνουμε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η διοργάνωση να σταθεί στο ύψος του ονόματος της AHEPA και να είναι αναβαθμισμένη.

Είναι απόλυτη ανάγκη να βρεθούν χορηγοί ώστε να καλυφθεί το συνολικό κόστος της διοργάνωσης. Απευθύνομαι σε όλους τους αδελφούς που μπορούν να βοηθήσουν προσωπικά ή μπορεί να γνωρίζουν κάποιον επαγγελματία-εταιρεία που τον ενδιαφέρει η χορηγία προς το τουρνουά.

Η προτεινόμενη αιτούμενη χορηγία έχει ως εξής:

Χρηματικό ποσό χορηγού: 150€

Αντισταθμιστικά οφέλη Χορηγού:
1. Εμφάνιση στην αφίσα της διοργάνωσης (επισυναπτόμενο υπόδειγμα περσινής διοργάνωσης) ΚΑΙ
2. Εμφάνιση στο αναμνηστικό βίντεο (ίδε το περσινό https://www.youtube.com/watch?v=vfFfkpfYyFw) ΚΑΙ
3. Εμφάνιση στην επίσημη αναμνηστική τελική φωτό των απονομών (προσθήκη με photoshop) ΚΑΙ
4. Εμφάνιση στο http://ahepacup.blogspot.gr

(Μετά από συνεννόηση: μπορεί να κανονιστεί εμφάνιση στο αγωνιστικό μπλουζάκι των αθλητών. Θέλει ειδική συνεννόηση, το κόστος εκεί είναι μεγαλύτερο.)

Η δωρεά του ποσού θα γίνει στο τμήμα AHEPA Ναυπάκτου, θα εκδοθεί το σχετικό νόμιμο παραστατικό (τιμολόγιο).

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μου στο ahepalepanto@gmail.com ή στο κινητό 6974487169, για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή αντιπρόταση.
Και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη.

IBAN Eurobank
GR300 260664 00000 10200 150613

Σχοινάς Αντώνης
Πρόεδρος
AHEPA Lepanto 1571
Ναύπακτος

Ευχαριστήρια επιστολή προς τμήμα Ναυπάκτου από Πολιτισικό Σύλλογο Ευπαλίου

Δείτε εδώ την δημοσίευση της εφημερίδας “Ηχώ” του πολιτιστικού συλλόγου Ευπαλίου με τις ευχαριστίες προς το τμήμα Ναυπάκτου.


Χορηγοί ”AHEPA CUP 2015″ Beach volleyball tournament.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ-ΕΝΩΣΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ-ΠΥΡΚΟΥ-ΣΩΜΑΤΟΣ DHMOS_NAFPAKTIAS

Perifereia Nektaria-Zumba

Omonoia-Nafpaktou motion_logo_CMYK_plagio

IOANNOU---LOGO-(NEW) HJ-10

Avance-Western-Greece


Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνδράμουν στο “AHEPA CUP 2015″ Beach volleyball tournament.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή:

 1. Εταιρεία AVANCE CAR ενοικίασης αυτοκινήτων με έδρα τη Ναύπακτο με υπεύθυνο τον αδελφό Θέμη Θεοδωρόπουλο.
 2. Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών με πρωτοβουλία του αδελφού Μάκη Τσιουγκρή.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Η προτεινόμενη αιτούμενη χορηγία έχει ως εξής:

Χρηματικό ποσό χορηγού: 150€
Αντισταθμιστικά οφέλη Χορηγού:

 1. Εμφάνιση στην αφίσα της διοργάνωσης (ίδε επισυναπτόμενο υπόδειγμα περσινής διοργάνωσης) ΚΑΙ
 2. Εμφάνιση στο αναμνηστικό βίντεο (ίδε το περσινό https://vimeo.com/104588718 το οποίο ΔΕΝ είχε κάποιο χορηγό) ΚΑΙ
 3. Εμφάνιση στην επίσημη αναμνηστική τελική φωτό των απονομών (προσθήκη με photoshop) ΚΑΙ
 4. Εμφάνιση στο http://ahepacup.blogspot.gr
 5. (μετά από συνεννόηση: ) Εμφάνιση στο αναμνηστικό μπλουζάκι που θα μοιραστεί σε όλους τους συμμετέχοντες (ίδε επισυναπτόμενο υπόδειγμα)

Υπόψιν των ενδιαφερομένων, τα παραπάνω προσφέρουν σημαντική δυνατότητα διαφήμισης, καθώς προβάλλονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό- ΗΠΑ κλπ.

Η δωρεά του ποσού θα γίνει στο τμήμα ΑΧΕΠΑ Ναυπάκτου, θα εκδοθεί το σχετικό νόμιμο παραστατικό (τιμολόγιο) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί λογιστικά από τον χορηγό.

Οι ενδιαφερόμενοι μην διστάσουν να έρθουν σε επαφή μαζί μου στο ahepalepanto@gmail.com ή στο κινητό 6974487169, για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.
Οι όποιες χορηγίες θα πρέπει να “κλείσουν” το αργότερο μέχρι 20 Ιουνίου, ώστε να βγούμε στον αέρα με αφίσες κλπ.

Σχοινάς Αντώνης
ΑΧΕΠΑ Lepanto 1571
Ναύπακτος


ΔΩΡΕΑΝ  ΔΙΑΝΟΜΗ  ΚΑΙΝΗΣ   ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ – ΛΥΚΕΙΩΝ

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν διανομής της Καινής Διαθήκης, για μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων της περιοχής μας.
Κάθε μαθητής δικαιούται να πάρει δωρεάν, ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης, για προσωπική του χρήση.
Το ιερό κείμενο είναι μεταφρασμένο στην νεοελληνική γλώσσα, και έχει εγκριθεί αρμοδίως από την Ι. Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Η δράση γίνεται σε συνεργασία των φορέων «Οι φίλοι της Αγίας Γραφής», «Ελληνική Βιβλική Εταιρία», και «ΑΧΕΠΑ Ναυπάκτου».
Οι μαθητές σε ώρες ωραρίου καταστημάτων, για διευκόλυνσή τους, μπορούν να προσέρχονται αυτοπροσώπως, και να ζητούν την Καινή Διαθήκη, στα δύο  Βιβλιοπωλεία: ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (στη Λαγκαδούλα) ή «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» (στο κέντρο, δίπλα στον Άγιο Δημήτριο Ναυπάκτου).

AHEPA-CUP-to-print

Το​ Τμήμα ​AHEPA HJ-18 “Lepanto 1571″ Ναυπάκτου ανακοινώνει και φέτος τη διοργάνωση του Beach volley ​”​AHEPA CUP 2015​”​.​ Το event είναι πρωτοποριακό για την Α​Η​Ε​P​Α /Περιφέρεια Ελλάδος​.​ ​Ε​να δροσερό και νεανικό αθλητικό γεγονός με το​ν​ βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού, το beach volley.​

Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 24-26 Ιουλίου ​2015 ​στη Ναύπακτο​ και αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό).​ Είναι ​ανοιχτό σε κάθε ηλικία​,​ αθλητικό επίπεδο​, μέλη ΑΗΕΡΑ ή μη μέλη, ενώ ο στόχος για φέτος ​είναι να υπάρξουν συμμετοχές ​όχι μόνο ​από όλη την Ελλάδα​,​ αλλά και από το εξωτερικό​.

​Το AHEPA CUP beach volleyball tournament​,​ είναι μια εκδήλωση με ιδιαίτερη διεισδυτικότητα στις νεαρές ηλικίες και μπορεί κάθε χρονιά να δυναμώνει και να γίνεται καλύτερο. ​Η μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση του ​περσινού ​καλοκαιριού ​(​2014​), ενθουσίασε ​ τους αδελφούς της Αμερικής και της Ευρώπης​ ​που επαίνεσαν την ιδέα στο Workshop της Κωνσταντινούπολης​ (1/12/2014)​.

​Η Ναύπακτος ετοιμάζεται και σας περιμένει.
Για ερωτήσεις, χορηγίες, δηλώσεις συμμετοχής, Email ahepacup@gmail.com
​Διαρκής ενημέρωση στο http://ahepacup.blogspot.gr

​Κάντε click εδώ για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη​​:

​Κάντε click εδώ για να δείτε foto​s​ από την διοργάνωση του 2014​

 

BEACH VOLLEY AHEPA CUP 2014, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

cup

Το τμήμα της Ναυπάκτου AHEPA Lepanto 1571 HJ-18 έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη διοργάνωση του Beach volley AHEPA CUP 2014 στην πόλη της Ναυπάκτου.
Αποτελεί το πρώτο αθλητικό event ΑΧΕΠΑ για την περιφέρεια Ελλάδος, ένα δροσερό και νεανικό αθλητικό γεγονός με το βασιλιά των σπορ της άμμου και του καλοκαιριού, το beach volley.
Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουλίου στην Παραλία Παλαιοπαναγιάς Δήμου Ναυπακτίας, στο χώρο όπισθεν του Cafe Almyra.
Συνδιοργανώνεται με τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου (δες εδώ) που έχει μεγάλη εμπειρία σε διοργάνωση αθλητικών events. (δες εδώ)
Αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Έχει προγραμματιστεί ταμπλό 16 ομάδων με σύστημα διπλού αποκλεισμού (χρειάζονται 2 ήττες για να αποκλειστεί μια ομάδα). Εφόσον υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές των 16 ομάδων, θα υπάρξουν προκριματικοί αγώνες την Παρασκευή 25 Ιουλίου.Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, επιτρέπονται συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, σε μέλη AHEPA ή μη. Οι συμμετέχοντες έχουν μια μικρή συνδρομή 5€ ανά αθλητή άπαξ στο τουρνουά, ενώ θα υπάρξουν αναμνηστικά μπλουζάκια και συμβολικά δώρα για όλους τους αθλητές του τελικού ταμπλό των 16 ομάδων και μετάλλια-κύπελλα-δώρα για τους τελικούς νικητές.Θα χαρούμε να κοινοποιήστε την πρωτότυπη αυτή διοργάνωση της αδελφότητας σε όλα τα μέλη AHEPA και να έχουμε συμμετοχές από αδελφούς άλλων τμημάτων.
Θεωρούμε ότι είναι μια εκδήλωση με ιδιαίτερη διεισδυτικότητα στις νεαρές ηλικίες και μπορεί κάθε έτος να δυναμώνει και να γίνεται καλύτερη. Στοχος μας ειναι το καλοκαιρι του 2015 η πραγματοποίηση του πρώτου στην Ελλάδα event με διεθνή συμμετοχή AHEPANS:  AHEPA CUP Beach Volley Ναυπακτος 2015.Ευχαριστούμε τον αθλητικό διευθυντή AHEPA District 25 κ Ηλία Βασιλειάδη  και τον κυβερνήτη Ευρώπης κ Νίκο Παπαδόπουλο για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή. Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά τις ημέρες του τουρνουά.Σχοινάς Αντώνης
Lepanto1571 HJ-18Υ.Γ. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με mail ή στο 6974487169.Για χορηγίες στο τηλ.  6906871108 (Δημητρης Μαυρελης). Ακόμη και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύ σημαντική.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 6972090641 (Ντίνος Τσακανίκας) μέχρι Πέμπτη 24 Ιουλίου το μεσημέρι.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΥΓΕΙΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ  ΤΟ 2014

Η φάτνη του Χριστού στην Ιερά Μονή (Δεκ 2013)

Η φάτνη του Χριστού στην Ιερά Μονή (Δεκ 2013)

Ευχαριστούμε θερμά, όσους με την όποια έστω ελάχιστη οικονομική συνδρομή τους, συνεχίζουν φιλάνθρωπα να βοηθούν και την μοναστική Αδελφότητα Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου.

Παρακαλούμε για τις δωρεές σας:

 1. με PayPAl: http://sotiros.imms.gr/el/
 2. με κατάθεση, στην Εθνική Τράπεζα, και άμεση ενημέρωσή μας, στο φαξ 26340-22466, για να λάβετε απόδειξη:
  • ΙBAN: GR31011042600000 – 42629603467  KΩΔ. SWIFT TPAΠEZAΣ (BIC) ETHNGRAA

AΔEΛΦOTHΣ METAMOPΦΩΣEΩΣ TOY ΣΩTHPOΣ NAYΠAKTOY
ΑΦΜ 090067910, ΔΟΥ Ναυπακτου-Μεσολογγίου
Μη κερδοσκοπικό νομικό πρόδωπο ιδ. Δικαιου.