Το τμήμα Αθηνών Ahepa HJ1 διοργανώνει αθλητική ημερίδα τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7μμ στο αμφιθέατρο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου με θέμα:

“Αθλητισμός και όχι Πρωταθλητισμός”

με κεντρικό ομιλητή τον αθλητικό δημοσιογράφο Αντώνη Πανούτσο.

———————–

Με επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα: «Αθλητισμός και όχι πρωταθλητισμός», που διοργάνωσε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου, το Τμήμα AHEPA HJ – 01  Αθηνών, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, στις 7:00 μ.μ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καταξιωμένος αθλητικός δημοσιογράφος κ. Αντώνης Πανούτσος, ενώ το πάνελ πλαισίωσαν:  η αθλητική δημοσιογράφος της ΕΡΑΣΠΟΡ κ. Βίκυ Σπανού και ο γιατρός Καρδιολόγος και Πρόεδρος Ελληνικής Ιατρικής ομάδος της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Δρ. Πάνος Σταματόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: εκ μέρους του Δήμου Περιστερίου η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Μαρία Τσιώτα, ο Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζανέτος, o Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού κ.  Σαράντης, ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Θανάσης Παπαθανάσης, η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια Ελλάδος Taekwondo Κωφών Δήμητρα Πασχάλη, ο ιδρυτής της  ένωσης Limits Krav Maga κ. Θεόδωρος Ντινόπουλος κ.α. Τον Κυβερνήτη της AHEPA HELLAS κ. Ευστάθιο Κεφαλίδη, εκπροσώπησε ο Γραμματέας της Περιφέρειας 25 κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Διευθυντής Αθλητισμού του Τμήματος AHEPA HJ – 01  Αθηνών κ. Χρήστος Μπακούρος ενώ στην οργάνωση βοήθησε και το μέλος του Τμήματος κ. Νίκος Πολίτης.  Ήταν η πρώτη αθλητική εκδήλωση που οργάνωσε το Τμήμα HJ – 01 Αθηνών το 2019 και θα ακολουθήσουν και άλλες.