Μια μαγική βραδιά γεμάτη υπέροχες μελωδίες κατέκλυσε το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου 2018, την αίθουσα του Ιερού Καθολικού Μητροπολιτικού Ναού Κέρκυρας (Duomo). Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία από τους μαθητές, τα μουσικά σύνολα και τους καθηγητές του Ωδείου Κερκύρας στα πλαίσια παρουσίασης μέρους της δουλειάς τους, για δύο σχεδόν ώρες, ένοιωσαν όχι μόνο τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες αλλά απόλαυσαν και τις αγγελικές φωνές, που άγγιξαν βαθιά τις ψυχές όλων των παρισταμένων.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας στην έναρξη της βραδιάς μίλησε στο κόσμο για τους στόχους που έχει το ωδείο. Συνεχάρη τους μαθητές για τη πρόοδο που επιδεικνύουν και τους καθηγητές του ωδείου για την αποτελεσματικότητά τους. Αναφέρθηκε στη συνεργασία του Ωδείου με την AHEPA, καθώς και για την από κοινού προσπάθεια τους, για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων.

Στη συνέχεια κάλεσε τον Πρόεδρο του Τμήματος AHEPA HJ – 34 Κερκύρας κ. Νικόλαο Δημητρόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στην ιστορία της Οργάνωσης και στους σκοπούς της και ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους, για τη θερμή ανταπόκριση τους στην πρόσκληση του Τμήματος καθώς για την ευγενική προσφορά τους.

Το τέλος της εκδήλωσης βρήκε τον κόσμο να ανταλλάσει ευχές για τις εορτές και τους μαθητές να δέχονται συγχαρητήρια από τους δικούς τους ανθρώπους. Αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν να συγκεντρωθεί περίπου μισός τόνος τροφίμων.