Την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 έλαβε χώρα φιλανθρωπική προσφορά του τμήματος AHEPA HJ-10 “Pericles” στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Άγιος Πολύκαρπος Ν. Σμύρνης”.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα μελών από το τμήμα, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Βαρδή Γωνιωτάκη – Κορδερά, επισκέφθηκε το Σωματείο και παρέδωσε τρόφιμα, σχολικό υλικό, σειρά εγκυκλοπαίδειας και παιχνιδομηχανές για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί. Επίσης, γνωστοποιήθηκε η προσφορά της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, την οποία εξασφάλισε το τμήμα “Περικλής” για δωρεάν παροχή εξετάσεων στα παιδιά, που φιλοξενεί το ίδρυμα.

Παράλληλα, τα μέλη του τμήματος HJ-10 «Περικλής» της AHEPA Hellas είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κα. Αδριάννα, η οποία έχει αναλάβει το σημαντικό έργο όχι μόνο της φιλοξενίας των παιδιών, αλλά και έναν σημαντικότερο ρόλο, αυτόν της συναισθηματικής στήριξης των παιδιών, τα οποία την αισθάνονται ως μητέρα τους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, τα μέλη του τμήματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν περαιτέρω με τους ανθρώπους του Φιλανθρωπικού Σωματείου για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες των παιδιών σε αυτό. Ενδεικτικό στοιχείο είναι και το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Φιλανθρωπικό Σωματείο ήταν ιδιαίτερα χαρούμενα και ευδιάθετα, όπως άλλωστε και τα μέλη του τμήματος HJ-10 «Περικλής».

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Προστασίας Παιδιού «Ο Άγιος Πολύκαρπος Σμύρνης» βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και σκοπός του είναι η προστασία και η περίθαλψη παιδιών όχι μόνο σε θέματα σίτισης και στέγασης, αλλά και σε ζητήματα διαπαιδαγώγησης και κοινωνικής αποκατάστασης.

ag.poluk

ag.poluk2