Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Τμήματος AHEPA HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής, επισκέφθηκε το Παιδικό Χωριό S.O.S. Βάρης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Παιδικού Χωριού S.O.S. Βάρης ο Διευθυντής του κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος και εκ μέρους του Τμήματος HJ – 17, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης και το μέλος κ. Αριστείδης Γρίβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση σχετικά με το έργο του Παιδικού Χωριού S.O.S. Βάρης και για τις δραστηριότητες του Τμήματος μας. Ακολούθως παραδώσαμε 18 ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, για χρήση από τα 10 σπίτια του Χωριού και την κάλυψη πάγιων αναγκών τους.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και συζητήθηκε η δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας των δύο φορέων, που δραστηριοποιούνται στην ίδια περιοχή, προς όφελος των παιδιών, που φιλοξενούνται στο φιλανθρωπικό αυτό Ίδρυμα.

ahepa-sos

Από δεξιά προς τα αριστερά: ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο Διευθυντής του Παιδικού Χωριού S.O.S. Βάρης κ. Επαμεινώνδας Λοράνδος, ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και το μέλος κ. Αριστείδης Γρίβας.