Το τμήμα ΑΧΕΠΑ HJ-20 ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, καλωσορίζοντας το 2018, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Χρονιά με Υγεία, Ειρήνη και Ευτυχία, και συγχρόνως απευθύνει “εγκάρδιες ευχές στους πολιτικούς άρχοντες της περιοχής μας καθώς και στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και εξαίρετο ποιμενάρχη μας κ.κ. Παντελεήμονα”.

Ειδικότερα για τον επίσκοπο, σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Σε μια ιδιαίτερη και εθνικά ευαίσθητη περιοχή όπως η δική μας, η οποία μάλιστα στερείται δίκαιης και ισόρροπης (χριστιανικής) εκπροσώπησης στην ελληνική Βουλή, σε συνδυασμό με τη δυσμενή οικονομική συγκυρία η οποία πλήττει τη χώρα μας εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα, η Εκκλησία μας, η οποία εκφράζεται στα πρόσωπα των κληρικών μας υπό την καθοδήγηση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, αποτελεί φάρο ελπίδας, σανίδα σωτηρίας, πηγή πνευματικής ανύψωσης της ζωής μας, τροφή για την ψυχή των χριστιανών και έμπρακτη στήριξη στον καθημερινό τους αγώνα.

Περαιτέρω πρέπει να αναγνωρίσουμε τον καθημερινό αγώνα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του στον Κύριο και όλες του τις δυνάμεις στο έργο της στήριξης των ανέργων, των απόρων, των εχόντων οποιαδήποτε ανάγκη, με καθημερινή σίτιση, με κοινωνικά φροντιστήρια, με ψυχολογική υποστήριξη και με διαμεσολάβηση σε όλα τα επίπεδα όπου είναι απαραίτητο.

Είμαστε δίπλα του όπου μας χρειαστεί και με οποιονδήποτε τρόπο, τον στηρίζουμε στο θεάρεστο έργο του, και προτρέπουμε τον κάθε πιστό να κάνει το ίδιο με το να στέκεται στο πλάι του και με το να διαφυλάσσει το κύρος του.

Για το Δ.Σ.

– Ο Πρόεδρος, Ιωάννης Τζαμπάζης.
– Ο Αντιπρόεδρος, Θεοδόσης Θεοδοσίου.
– Ο Γραμματέας, Χρήστος Βατίτσης.
– Ο Κοσμήτορας, Μιχάλης Αλατάκης.
– Ο Ταμίας, Μιχάλης Βεζυριανίδης”.

Πηγή: https://inkomotini.news/