1 Ιουλίου 2017 • Από Δήμητρα-Μαρίλια Φούρλα

dwrea rodos

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρόδου HJ-33 της AHEPA HELLAS, κ. Α. Γιαννικουρής επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Φ. Νικολάου και τα μέλη του συλλόγου.

Ο κ. Α. Γιανικουρής αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς των μελών του Τμήματος Ρόδου, επεσήμανε ακόμη μια φορά το πολύ σημαντικό έργο και την προσφορά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου στην εθελοντική αιμοδοσία.

Αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τον κ. Φ. Νικολάου για την εξαιρετική συνεργασία της απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης, του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη της 14ης Ιουνίου, δεσμεύθηκε ότι το Τμήμα Ρόδου HJ-33 της AHEPA HELLAS, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου αλλά και σε κάθε δράση προς όφελος της κοινωνίας.

Το Τμήμα Ρόδου HJ-33 της AHEPA HELLAS, συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο για το νησί μας, ενίσχυσε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», με το ποσό των 2.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του.

Στην συνέχεια ο κ. Φ. Νικολάου συνεχάρη τον κ. Α. Γιαννικουρή και τα μέλη της διοίκησης του Τμήματος Ρόδου για τη αποτελεσματική τους δράση και ευχαρίστησε τόσο για τη δωρεά του χρηματικού ποσού όσο και για την απονομή της τιμητικής πλακέτας με τον έμβλημα της AHEPA HELLAS, ως αναγνώριση των κόπων του ιδίου αλλά και των μελών του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ».

Η φιλανθρωπία, η προσφορά και η σύνθεση των δυνάμεων προς επίτευξη κοινών στόχων, είναι βασική προτεραιότητα για το Τμήμα Ρόδου HJ-33 των AHEPA HELLAS και θα συνεχιστεί στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του όμορφου και ακριτικού νησιού μας.

thumbnail_19679916_1984871648447990_1196628437_n

http://www.dimokratiki.gr/01-07-2017/dorea-2-000e-sto-syllogo-ethelonton-emodoton-rodou-agios-efrem-apo-tmima-rodou-tis-achepa-ellas/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook