Σε κλίμα ενότητας έλαβαν χώρα οι αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, του Τμήματος Ρόδου AHEPA HELLAS HJ-33 Rhodes, στο ξενοδοχείο Island Boutique Hotel, στη Ρόδο.

Στην συνεδρίαση έγινε αναφορά στη δυναμική και το πολύ σημαντικό έργο του τμήματος μέσα στο λίγο χρόνο από την ίδρυση του. Το γεγονός αυτό καθιστά το Τμήμα Ρόδου ένα από τα πιο παραγωγικά τμήματα του District-25 της χώρας μας.
Ο νέος Πρόεδρος κ. Α. Γιαννικουρής ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο †Αρχιμ. π. Ραφαήλ Σίδερη και τον Αντιπρόεδρο π. Χρυσόστομο Παπαλέξη, που είναι οι εμπνευστές της ίδρυσής του Τμήματος Ρόδου καθώς και τα μέλη του τμήματος. Επεσήμανε δε ότι η σύνθεση της νέας Διοίκησης είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ταυτόχρονα εμπιστοσύνης στη νέα γενιά, με όρεξη για σκληρή δουλειά προκείμενου το chapter να πετύχει ακόμα υψηλότερους στόχους.
Η φιλανθρωπία και ο εθελοντισμός για το Τμήμα των AHEPA HELLAS HJ-33 της Ρόδου, είναι βασική προτεραιότητα και θα συνεχίστει στο προσεχές μέλλον, προς όφελος των κατοίκων του όμορφου και ακριτικού νησιού μας.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος  για την περίοδο από 01.07.2017 έως 31.06.2018, έχει ως κατωτέρω:

Πρόεδρος: Αντώνης Γιαννικουρής
Αντιπρόεδρος: Κώνσταντίνος Νιωτάκης
Γραμματέας: Γεώργιος Λάκουρας
Ταμίας: Κωνσταντίνος Ιωακείμ
Διευθυντής Ελληνισμού: Ιωάννης Παπαδομαρκάκης
Διευθυντής Φιλανθρωπίας: Γρηγόρης Παγώνης
Διευθυντής Εκπαιδεύσεως: Δημήτρης Καβάλλας
Διευθυντής Κοιν. Υπευθυνότητας : Γεώργιος Μαυρομάτης
Διευθυντής Οικογενείας & Αριστείας: Ευάγγελος Μανδρακός
Διευθυντής Αθλητισμού: Θανάσης Αμπελιώτης
Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων: Μιχάλης Σπανουδάκης

IMG_1999