Το πρωί του Σαββάτου 13 Μαΐου 2017, στο κατάμεστο Δώμα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», πραγματοποιήθηκε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ».

Την Ημερίδα οργάνωσε το επιστημονικό τμήμα «Φυσικοθεραπεία στην ψυχική υγεία» του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Το τμήμα AHEPA Athens Chapter HJ – 1 είχε δώσει την αιγίδα και την χορηγία του στην Ημερίδα. Τα μέλη του Τμήματος Αθηνών: Καθηγητής Σταύρος Σταθόπουλος ήταν πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αθανάσιος Δημητριάδης ήταν ομιλητής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας 25 AHEPA HELLAS, εκπροσώπησαν ο Γραμματέας (District Secretary) Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Κωνσταντίνος Κοζυράκης, και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (District Marshall) κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος.

Ο Γραμματέας της Περιφέρειας Δρ. Κοζυράκης έκανε σύντομο χαιρετισμό και μετέφερε τους χαιρετισμούς του Κυβερνήτη της Περιφέρειας 25 κ. Βασίλειου Πετκίδη, ενώ αναφέρθηκε στο πλούσιο φιλανθρωπικό έργο της AHEPA HELLAS.