Την πρώτη φιλανθρωπική του δράση για το 2017, πραγματοποίησε το Τμήμα AHEPAHELLAS HJ17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής.

Το πρωί της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (οδός Ζεφύρου 2, Βούλα), παραδόθηκαν πεντακόσια κιλά ζυμαρικών, για την κάλυψη των αναγκών, των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, λόγω της πολυετούς οικονομικής κρίσης.

Εκ μέρους του Τμήματος AHEPAHELLAS HJ17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, τα τρόφιμα παρέδωσαν: ο Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας Δρ. Παύλος Τσολακιάν, ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, ο Γραμματέας του Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης και ο Ταμίας του Τμήματος κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Εκ μέρους του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, τη δωρεά των τροφίμων παρέλαβε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Νανά Καραγιάν, η οποία ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του τοπικού Τμήματος της AHEPAHELLAS, για την ευγενική προσφορά τους.

Η συνεργασία του Τμήματος AHEPAHELLAS HJ17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με το Δήμο θα συνεχισθεί και στο εγγύς μέλλον, σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, επ’ ωφελεία των κατοίκων της περιοχής.

IMG_0766

IMG_0768

IMG_0776