Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Τοπικό Τμήμα μας ” ΒΕΡΓΙΝΑ” της ΑΧΕΠΑ, στα πλαίσια των Κοινωνικών του δράσεων για το 2016, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία(Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ), διοργανώνουμε την Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, εκδήλωση- ομιλία με θέμα “Σύγχρονες ψυχικές ασθένειες – Διαταραχή πανικού- Αγοραφοβία: Κατανόηση και αντιμετώπιση”.

Ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος επιστήμονας κ. Γρηγόρης Μ. Σίμος , Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας , ο οποίος μάλιστα γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Βέροια και ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη προθυμία στην πρόσκλησή μας να πραγματοποιήσει την ομιλία αυτή, για ένα ιδιαίτερα σοβαρό και (δυστυχώς) επίκαιρο θέμα ψυχικής ασθένειας που εμφανίζεται σε όλο και μεγαλύτερα ποσοστά, σε άτομα εφηβικής και νεαρής ηλικίας .

Σας επισυνάπτουμε πρόσκληση και αφίσα της εκδήλωσης και παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας στην εκδήλωση αλλά και την ενημέρωση και παρότρυνση, εκ μέρους σας, των γνωστών και φίλων σας να συμμετάσχουν σ΄αυτήν.

Χρειάζεται η προσπάθεια όλων μας προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η πιο πάνω διοργάνωση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του
Τοπικού Τμήματος “ΒΕΡΓΙΝΑ” της ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ

Παύλος Σκούταρης
Πρόεδρος

3b9596a7-8ea9-4046-8478-945799d8569b Print