1. Ολοκληρώθηκαν με εξαιρετική επιτυχία οι εργασίες του 16ου Ετήσιου Συνεδρίου της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.
 2. Οι εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 8/5 με την υποδοχή του Ύπατου Προέδρου, των μελών του Ύπατου Συμβουλίου και των μελών της ΑΗΕΡΑ Family στην Αλεξανδρούπολη, όπου έφθασαν προερχόμενοι από την συνάντησή τους με τον Πατριάρχη στο Φανάρι.
 3. Παρουσία τους συνεδρίασε σε κλίμα συγκίνησης, στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής, το Δ.Σ. της Περιφέρειας όπου εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός προκειμένου να παρουσιασθούν στο Σώμα του Συνεδρίου.
 4. Η μέρα έκλεισε με αδελφικό δείπνο σε ταβέρνα της πόλης.
 5. Το πρωί του Σαββάτου 9/5, έγινε το Registration των Συνέδρων και Παρατηρητών. Στην Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου παραβρέθηκε και τίμησε την ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ πλήθος επισήμων και απλών πολιτών της Κομοτηνής.
 6. Έγινε ορκωμοσία 9 νέων μελών ενώπιον του Ύπατου Προέδρου.
 7. Κατά τις εργασίες του Συνεδρίου, παρουσιάσθηκαν και εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης, ο Προϋπολογισμός της επόμενης θητείας και οι αναφορές των Προέδρων των Τμημάτων και των PDGs. Εξελέγη ο AHEPAN of the Year 2015 και προκρίθηκε η πόλη που θα αναλάβει το Συνέδριο του 2016. Εγκρίθηκαν προτάσεις για National Projects και ακούστηκαν προτάσεις Συνέδρων.
 8. Εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφέρειας, με επανεκλογή του αδ. Γιώργου Πλοκαμάκη στο Αξίωμα του Κυβερνήτη, και η Εξελεγκτική Επιτροπή.
 9. Παράλληλα με το Συνέδριο της ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ, σε άλλη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής της Κομοτηνής, συνεδρίασαν Τμήματα των Θυγατέρων της Πηνελόπης με την παρουσία της της Grand President.
 10. Το βράδυ, στο επίσημο Δείπνο έγινε η ορκωμοσία του Κυβερνήτη και του νέου Δ.Σ. που αναλαμβάνουν από 1η Ιουλίου. Τιμήθηκε από την ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ο επιχειρηματίας Δ. Πολιτόπουλος και προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Ύπατο Πρόεδρο και τους υπόλοιπους επισκέπτες. Παρουσιάσθηκαν χορευτικά και η διασκέδαση κράτησε αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.
 11. Για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου κουράστηκαν και τα κατάφεραν οι αδελφοί του Τμήματος Κομοτηνής, ενώ για την εντυπωσιακή προσέλευση και τον παλμό των αδελφών Συνέδρων, εργάσθηκε μεθοδικά το απερχόμενο Δ.Σ. της Περιφέρειας. Όλοι υπό τον συντονισμό του Κυβερνήτη αδ. Γ. Πλοκαμάκη.
 12. Λεπτομέρειες και Fotos για τα σημαντικά και πολλά γεγονότα, θα σας αποσταλούν με νέα Δελτία Τύπου.

Αδελφικά
Γιάννης Αϊβαζίδης
Γραμματέας
ΑΗΕΡΑ, Περιφέρεια 25