Το τμήμα της Ναυπάκτου AHEPA Lepanto 1571 HJ-18 έχει τη χαρά να ανακοινώνει τη διοργάνωση του Beach volley AHEPA CUP 2014 στην πόλη της Ναυπάκτου.
Αποτελεί το πρώτο αθλητικό event ΑΧΕΠΑ για την περιφέρεια Ελλάδος, ένα δροσερό και νεανικό αθλητικό γεγονός με το βασιλιά των σπορ της άμμου και του καλοκαιριού, το beach volley.
Το τουρνουά έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουλίου στην Παραλία Παλαιοπαναγιάς Δήμου Ναυπακτίας, στο χώρο όπισθεν του Cafe Almyra.
Συνδιοργανώνεται με τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου (δες εδώ) που έχει μεγάλη εμπειρία σε διοργάνωση αθλητικών events. (δες εδώ)
Αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Έχει προγραμματιστεί ταμπλό 16 ομάδων με σύστημα διπλού αποκλεισμού (χρειάζονται 2 ήττες για να αποκλειστεί μια ομάδα). Εφόσον υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές των 16 ομάδων, θα υπάρξουν προκριματικοί αγώνες την Παρασκευή 25 Ιουλίου.

Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, επιτρέπονται συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, σε μέλη AHEPA ή μη. Οι συμμετέχοντες έχουν μια μικρή συνδρομή 5€ ανά αθλητή άπαξ στο τουρνουά, ενώ θα υπάρξουν αναμνηστικά μπλουζάκια και συμβολικά δώρα για όλους τους αθλητές του τελικού ταμπλό των 16 ομάδων και μετάλλια-κύπελλα-δώρα για τους τελικούς νικητές.

Θα χαρούμε να κοινοποιήστε την πρωτότυπη αυτή διοργάνωση της αδελφότητας σε όλα τα μέλη AHEPA και να έχουμε συμμετοχές από αδελφούς άλλων τμημάτων.
Θεωρούμε ότι είναι μια εκδήλωση με ιδιαίτερη διεισδυτικότητα στις νεαρές ηλικίες και μπορεί κάθε έτος να δυναμώνει και να γίνεται καλύτερη. Στοχος μας ειναι το καλοκαιρι του 2015 η πραγματοποίηση του πρώτου στην Ελλάδα event με διεθνή συμμετοχή AHEPANS:  AHEPA CUP Beach Volley Ναυπακτος 2015.

Ευχαριστούμε τον αθλητικό διευθυντή AHEPA District 25 κ Ηλία Βασιλειάδη  και τον κυβερνήτη Ευρώπης κ Νίκο Παπαδόπουλο για την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή. Θα χαρούμε να γνωριστούμε από κοντά τις ημέρες του τουρνουά.

Σχοινάς Αντώνης
Lepanto1571 HJ-18

Υ.Γ. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με mail ή στο 6974487169.

Για χορηγίες στο τηλ.  6906871108 (Δημητρης Μαυρελης). Ακόμη και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύ σημαντική.
Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 6972090641 (Ντίνος Τσακανίκας) μέχρι Πέμπτη 24 Ιουλίου το μεσημέρι.

cup