image001

Ο ύπατος πρόεδρος Τζορτζ Λούκας με νοσηλευόμενη εγκαυματία στον Ευαγγελισμό, όπου όλη η αντιπροσωπεία διακρίνεται μπροστά στην είσοδο της πτέρυγας ΑΗΕΡΑ που στηρίζει η ελληνοαμερικανική οργάνωση, επίσης με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. Ο κ. Λούκας επισκέφτηκε και τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, όπου φωτογραφήθηκαν στο άγαλμα του στρατηγού Μάρσαλ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA: ΑΗΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ με επικεφαλής τον ύπατο πρόεδρο Τζορτζ Λούκας και τον γενικό διευθυντή Βασίλη Μωϋσιάδη βρίσκεται στην Αθήνα, όπου έχει επαφές με υπουργούς, ενώ επισκέφτηκε και εγκαυματίες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, οι οποίοι νοσηλεύονται στον Ευαγγελισμό.

Ηδη η αντιπροσωπεία έχει συναντηθεί με την υπουργό Τουρισμού κα Ελενα Κουντουρά, η οποία αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την AHEPA στην προώθηση και προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

Ενημέρωσε το νέο Δ.Σ. της AHEPA για τις εξαιρετικές επιδόσεις που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός το 2018 και στη μεγάλη αύξηση από τις ΗΠΑ και τον Καναδά για τέταρτη συνεχή χρονιά. Επίσης, συζήτησαν για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ακόμη πιο δυναμική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού, όπως επίσης και για το Παγκόσμιο Συνέδριο της AHEPA 2021 που έχει ήδη προγραμματιστεί και ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και της Οργάνωσης.

Επίσης, υπήρξε και συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Κουίκ, παρουσία και του γενικού διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού Μιχάλη Κόκκινου.

Η αντιπροσωπεία της ΑΗΕΡΑ είχε τέλος συνάντηση και με την ηγεσία της Πυροσβεστικής, τον αντιστράτηγο Βασίλειο Ματθαιόπουλο.

Πηγή: www.ekirikas.com