Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης βρέθηκε ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Βασίλειος Πετκίδης, συνοδευόμενος από τον Αντικυβερνήτη Ελλάδος Ευστάθιο Κεφαλίδη, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεών τους με τα τοπικά Τμήματα της Οργάνωσης και της σύγκλησης του Διοικητικού Συμβουλίου της στη Δράμα.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης παραμονής του στην περιοχή ο κ. Πετκίδης, συναντήθηκε με μέλη των Τμημάτων ΑΧΕΠΑ Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης και Δράμας, με τους μητροπολίτες Μαρωνείας-Κομοτηνής, Παντελεήμονα, και Δράμας, Παύλο, με τους Δημάρχους Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης Γιώργο Πετρίδη και Βαγγέλη Λαμπάκη αντιστοίχως, με τον αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Δράμας Άγγελο Σολάκη και με τον αντιπεριφεριαρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Αντικείμενο των συναντήσεων υπήρξε η ενημέρωση για τους στόχους και τη στρατηγική της Οργάνωσης στην πορεία της διαχρονικής προσφοράς της στην Ελλάδα, και αναζητήθηκαν πεδία συνεργασίας.

Στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος στη Δράμα, συμμετείχαν ακόμη, ο Ύπατος Πρόεδρος Ευρώπης της Οργάνωσης, Άλφρεντ Μπάριτς, οι πρώην Κυβερνήτες Ιωάννης Μητρόπουλος και Γεώργιος Πλοκαμάκης, ο Γραμματέας Κώστας Κοζυράκης, οι Αντιπρόεδροι, πατήρ Αρίσταρχος, Ιωάννης Κόττας, Ευάγγελος Καζάκος και Χρήστος Καραπιπέρης, ο Αθλητικός Διευθυντής Δημήτριος Στίγκας, και μέλη των τοπικών Τμημάτων.

Πηγή: https://inkomotini.gr