Οι ΑΘΗΝΑΙΔΕΣ, στο πλαίσιο των δράσεων μας που αφορά τις τέχνες και τον πολιτισμό, παρουσιάζουμε το βιβλίο του ηθοποιού και συγγραφέα Παύλου Λιάρου «Συνάντηση στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» (Σολωμού 30, Μοσχάτο 18345) .

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο συγγραφικό εγχείρημα με συνεντεύξεις και αναμνήσεις από την λεγόμενη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου τότε που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναμετριόταν με την εμβληματική παρουσία του Γιώργου Φούντα, ενώ ο απαράμιλλος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος δεν άφηνε περιθώρια παρά για συνεχή θαυμασμό.

Πρόσωπα και καταστάσεις ενώνουν το χθες με το σήμερα και ενώνονται με μοναδική συγγραφική μαεστρία σε ένα βιβλίο γεμάτο δημοσιεύματα και φωτογραφίες, ντοκουμέντα που ανασύρουν μοναδικές στιγμές και εγείρουν συγκίνηση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στον πρόλογο του βιβλίου «…,μου έλεγαν αυτά πρέπει να τα μοιραστείς με έναν κόσμο που διψάει να μάθει γι αυτούς τους ηθοποιούς «θρύλους»που γνώριζαν μόνο από ταινίες, στην τηλεόραση…

Η ιδέα που είχα για μια Συνέντευξη σε άλλη διάσταση- εκεί που το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον γίνονται ένα είναι στο ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ- μου έδωσε το κίνητρο να ξεκινήσω…».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν γνωστοί ηθοποιοί , θα προβληθούν αποσπάσματα από ταινίες και θα ερμηνευτούν τραγούδια της εποχής.

Για την επιτυχία της βραδιάς πρέπει να κινητοποιηθούμε όλες οι Αδελφές ώστε το πολιτιστικό κέντρο να γεμίσει με κόσμο και να δείξουμε για μια ακόμα φορά ότι η «ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ» είναι κοντά στο πολιτισμό και τις τέχνες που στις μέρες αποτελεί υγιή διέξοδο από τα τόσα προβλήματα που μας περιβάλουν.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Σε περιμένουμε με χαρά.

Αδελφικά,

Για το Δ.Σ.
Ρένα Βασιλάκη, Πρόεδρος
Αφροδίτη Πιτσάκη, Γεν. Γραμματέας

Chapter D430 “ΑΘΗΝΑΪΔΕΣ DoP