Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η AHEPA HELLAS συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (θυμηθείτε εδώ την πρώτη της παρουσία, στην περσινή διοργάνωση).

Πολιτικοί και άνθρωποι της αγοράς, των επιστημών και των γραμμάτων, επισκέπτονται καθημερινά το περίπτερό της, στο οποίο αναπτύσσονται ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Παρών στον χώρο ο Κυβερνήτης Ελλάδος Ευστάθιος Κεφαλίδης και πολλά μέλη της AHEPA από την Ελλάδα και την Ευρώπη, που ενημερώνουν για τα τελευταία νέα της Οργάνωσης και ανταλλάσσουν εποικοδομητικές απόψεις με τους συνομιλητές τους. «Η AHEPA είναι δυναμικά παρούσα για δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγαλύτερο οικονομικό γεγονός της χώρας μας και των Βαλκανίων. Είμαστε εδώ για να διαδώσουμε τις αρχές και το έργο της Οργάνωσής μας, για να μας γνωρίσουν όσοι δεν ξέρουν αρκετά για την AHEPA, και για να γνωρίσουμε νέους φίλους», σημειώνει ο κ. Κεφαλίδης.

Εξάλλου, μέσα από την 84η ΔΕΘ, αναδεικνύονται και οι σχεδιαζόμενες επετειακές δράσεις της AHEPA ενόψει της επικείμενης (το 2022) συμπλήρωσης εκατό ετών από την ίδρυσή της, αλλά και του Παγκόσμιου Συνεδρίου της του 2021, το οποίο αντί για τις ΗΠΑ όπου διεξάγεται κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα προς τιμήν των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στο περίπτερο 14-stand 15 λοιπόν, δεσπόζει το έμβλημα της εκατονταετίας – «A century of service – με τον κ. Κεφαλίδη να υπογραμμίζει: «Μιλάμε για εκατό χρόνια δράσης και προσφοράς με γνώμονα την ανάδειξη του Ελληνισμού. Μιλάμε για μια μακρά, επίμοχθη πορεία, με πλούσια αποτελέσματα τα οποία μας οδηγούν και στο μέλλον. Μιλάμε για ζωντανή ιστορία προσφοράς. Είναι χρέος μας να τιμήσουμε τους προηγούμενους και να εκκολάψουμε τους επόμενους. Με πίστη στις δυνατότητες των Ελλήνων και του Ελληνισμού, με μεθοδικότητα, με συνεργασίες και με ανιδιοτέλεια».

Πηγή: https://inkomotini.news/gia-defteri-sinexomeni-xronia-i-ahepa-hellas-sti-diethni-ekthesi-thessalonikis/