Φόρτωση Εκδηλώσεις
Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Yπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού διοργανώνεται και το φετινό “AHEPA CUP 2019” Beach volleyball tournament, από 19-21 Ιουλίου στη Ναύπακτο (αλσύλλιο Γριμπόβου). Το εν λόγω τουρνουά- θεσμός για την πόλη, αφορά μικτές ομάδες (υποχρεωτικά αγόρι και κορίτσι) και έχει ως συνδιοργανωτές το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την AHEPA Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο “Ομόνοια Ναυπάκτου”. Η διοργάνωση φέτος έχει πάρει επιπλέον την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και έχει ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι των καλοκαιρινών διοργανώσεών της στο beach volley ως ειδική εκδήλωση. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, ηλικία, μέλη AHEPA ή μη, οι ομάδες της τελικής φάσης είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Ήδη οι επιτυχημένες παλαιότερες εκδηλώσεις έχουν αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS και προσθέτουν αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχουν διαφημίσει την πόλη διεθνώς, αφού η διοργάνωση έχει τύχει προβολής μεταξύ άλλων σε μεγάλα ΜΜΕ (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης, ethnos.gr), στο επίσημο περιοδικό της AHEPA με αναγνώστες παγκοσμίως (περιοδικό AHEPAN) στα social media της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ. Έτσι δεν είναι τυχαίο που το τμήμα της Ναυπάκτου “AHEPA Lepanto 1571” μετά από κατάλληλες ενέργειες έχει πιστοποιηθεί στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως επίσημος φορέας αθλητικού τουρισμού για την περιοχή.

Το “AHEPA CUP 2019” φιλοδοξεί να είναι είναι το ίδιο λαμπερό και φέτος, με εξωστρέφεια στο καλύτερο πρόσωπο της πόλης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής αναμένεται να “ανοίξουν” με την κυκλοφορία της αφίσας της διοργάνωσης. Ο μεγάλος τελικός προγραμματίζεται για την Κυριακή 21 Ιουλίου (ώρα 19.00)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά στο http://ahepacup.blogspot.gr

Κοινοποιήστε!